TheMarksman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 1.051 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #1 Kamera için 15.000 TL, gimball için de 10.000 TL bütçemiz var. Vlog için bu ekipmanlara çok kol yormayacak, kaliteli ürün önerilerinizi bekliyorum.
Kamera için 15.000 TL, gimball için de 10.000 TL bütçemiz var. Vlog için bu ekipmanlara çok kol yormayacak, kaliteli ürün önerilerinizi bekliyorum.
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 5 Aralık 2022 #2 Telefon modeliniz nedir acaba? Canon EOS M50 Mark II BK Vlogger Kit Fiyatı ve Özellikleri Canon EOS M50 Mark II BK Vlogger Kit özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com
Telefon modeliniz nedir acaba? Canon EOS M50 Mark II BK Vlogger Kit Fiyatı ve Özellikleri Canon EOS M50 Mark II BK Vlogger Kit özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com
yigit3585 Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 879 Çözümler 3 5 Ocak 2023 #3 UcanMuz dedi: Telefon modeliniz nedir acaba? Canon EOS M50 Mark II BK Vlogger Kit Fiyatı ve Özellikleri Canon EOS M50 Mark II BK Vlogger Kit özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Genişletmek için tıkla... M50 doğa çekimleri için uygun mu hocam?
UcanMuz dedi: Telefon modeliniz nedir acaba? Canon EOS M50 Mark II BK Vlogger Kit Fiyatı ve Özellikleri Canon EOS M50 Mark II BK Vlogger Kit özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Genişletmek için tıkla... M50 doğa çekimleri için uygun mu hocam?
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 5 Ocak 2023 #4 yigit3585 dedi: M50 doğa çekimleri için uygun mu hocam? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok. Daha önce kullanmadım ama kaliteli bir kamera. Muhtemelen vardır.
yigit3585 dedi: M50 doğa çekimleri için uygun mu hocam? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok. Daha önce kullanmadım ama kaliteli bir kamera. Muhtemelen vardır.