VMG3312-B10b ZyXEL modem kaç Mbps hız destekler?

Kayaa7

Femtopat
Daha fazla  
VMG3312-B10b ZyXEL modem kullanıyorum. Bir firmadan 100 Mbps internet paketi satın aldık fakat modemin 50 Mbps desteklediğini söylediler, doğru mu?

300 Mbps hız veriyor maximum. Ama altyapıdaki sorun veya kalitesiz kablo kullanımı hızı düşürebilir.

En fazla 300 MBPS Wi-Fi yayını yapabiliyor. Gigabit portlara sahip olduğu görünüyor fakat ne kadar kesintisiz iletişim yapabilir bilmiyorum.

Altyapınız eğer ki VDSL ile dedikleri doğru olabilir. Varsa direkt 50'lik, yoksa 100'lük paket alıp 50'ye indirtebilirsiniz.

Ama modemin desteklememe gibi bir durumu yok.

VMG3312-B10b ZyXEL modem kullanıyorum. Bir firmadan 100 Mbps internet paketi satın aldık fakat modemin 50 Mbps desteklediğini söylediler, doğru mu?

VDSL tarifede 100 Mbit alırsın kablo ile modeme bağlanırsan ama kablosuzda hızın 3 de birini bile vermeyebilir ben bu sorunu çözmek için modemin yanına Xiaomi AX3000t alıp ona OpenWrt kurup WAN portuna PPPoE bilgilerimi girdikten sonra modemi köprü moduna alıp routerın içinden çıkan kablo ile modemin lan1 portu ile routerın WAN portunu birbirine bağladım böylece interneti kablosuzda tam verim alarak kullanabiliyorum ve cihaza Zapret, DoH DNS, AdBlock lean, SQM ile OpenWrt'nin nimetlerinden faydalanabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…