B Berat durmaz Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 24 25 Kasım 2020 #1 Modemi bile resetledim ama giremiyorum.
realmoonlight Kilopat Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 25 Kasım 2020 #2 Berat durmaz dedi: Modemi bile resetledim ama giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı: admin Şifre: password Adres: 192.168.1.1 Not: Google arama yerine değil adres çubuğuna yazın. Artı 0 Eksi
Berat durmaz dedi: Modemi bile resetledim ama giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı: admin Şifre: password Adres: 192.168.1.1 Not: Google arama yerine değil adres çubuğuna yazın.
KS KS B Berat durmaz Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 24 25 Kasım 2020 #3 realmoonlight dedi: Kullanıcı adı: Admin. Şifre: Password. Adres: 192.168.1.1. Not: Google arama yerine değil adres çubuğuna yazın. Genişletmek için tıkla... Olmuyor denedim hepsini sonra reset attım olmadı ama. Artı 0 Eksi
realmoonlight dedi: Kullanıcı adı: Admin. Şifre: Password. Adres: 192.168.1.1. Not: Google arama yerine değil adres çubuğuna yazın. Genişletmek için tıkla... Olmuyor denedim hepsini sonra reset attım olmadı ama.
realmoonlight Kilopat Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 25 Kasım 2020 #4 Berat durmaz dedi: Olmuyor denedim hepsini sonra reset attım olmadı ama. Genişletmek için tıkla... IP adresini nereye yazıyorsun? Artı 0 Eksi
Berat durmaz dedi: Olmuyor denedim hepsini sonra reset attım olmadı ama. Genişletmek için tıkla... IP adresini nereye yazıyorsun?
KS KS B Berat durmaz Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 24 25 Kasım 2020 #5 realmoonlight dedi: IP adresini nereye yazıyorsun? Genişletmek için tıkla... Arama çubuğuna. Artı 0 Eksi
realmoonlight Kilopat Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 25 Kasım 2020 #6 Berat durmaz dedi: Arama çubuğuna. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
KS KS B Berat durmaz Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 24 25 Kasım 2020 #7 realmoonlight dedi: Eki Görüntüle 750094 Genişletmek için tıkla... Evet oraya yazıyorum ama kabul etmiyor belki kendim şifre koyup unutmuşumdur diye reset attım hala kabul etmiyor. realmoonlight dedi: Eki Görüntüle 750094 Genişletmek için tıkla... Port değişme talebi yapmıştım TTNET'e o yüzden şu an hangi porttayım ona bakacaktım. Artı 0 Eksi
realmoonlight dedi: Eki Görüntüle 750094 Genişletmek için tıkla... Evet oraya yazıyorum ama kabul etmiyor belki kendim şifre koyup unutmuşumdur diye reset attım hala kabul etmiyor. realmoonlight dedi: Eki Görüntüle 750094 Genişletmek için tıkla... Port değişme talebi yapmıştım TTNET'e o yüzden şu an hangi porttayım ona bakacaktım.
realmoonlight Kilopat Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 25 Kasım 2020 #8 Berat durmaz dedi: Evet oraya yazıyorum ama kabul etmiyor belki kendim şifre koyup unutmuşumdur diye reset attım hala kabul etmiyor. Port değişme talebi yapmıştım TTNET'e o yüzden şu an hangi porttayım ona bakacaktım. Genişletmek için tıkla... Hmm, o zaman. Modem ip adresini öğrenmek için ilk önce “Win+R” tuşuna beraber basın ve açılan çalıştır ekranına “ipconfig” yazın. Artı 0 Eksi
Berat durmaz dedi: Evet oraya yazıyorum ama kabul etmiyor belki kendim şifre koyup unutmuşumdur diye reset attım hala kabul etmiyor. Port değişme talebi yapmıştım TTNET'e o yüzden şu an hangi porttayım ona bakacaktım. Genişletmek için tıkla... Hmm, o zaman. Modem ip adresini öğrenmek için ilk önce “Win+R” tuşuna beraber basın ve açılan çalıştır ekranına “ipconfig” yazın.
KS KS B Berat durmaz Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 24 25 Kasım 2020 #9 realmoonlight dedi: Hmm, o zaman. Modem IP adresini öğrenmek için ilk önce “Win+r” tuşuna beraber basın ve açılan çalıştır ekranına “ipconfig” yazın. Genişletmek için tıkla... Komutu çalıştırıyorum bir anda gelip kayboluyor ekranda. realmoonlight dedi: Hmm, o zaman. Modem IP adresini öğrenmek için ilk önce “Win+r” tuşuna beraber basın ve açılan çalıştır ekranına “ipconfig” yazın. Genişletmek için tıkla... Evet o IP adresini ne yapacağım şimdi. Son düzenleme: 25 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
realmoonlight dedi: Hmm, o zaman. Modem IP adresini öğrenmek için ilk önce “Win+r” tuşuna beraber basın ve açılan çalıştır ekranına “ipconfig” yazın. Genişletmek için tıkla... Komutu çalıştırıyorum bir anda gelip kayboluyor ekranda. realmoonlight dedi: Hmm, o zaman. Modem IP adresini öğrenmek için ilk önce “Win+r” tuşuna beraber basın ve açılan çalıştır ekranına “ipconfig” yazın. Genişletmek için tıkla... Evet o IP adresini ne yapacağım şimdi.