C1GER1MBEN1M
Hectopat
- RAM
- 16
- SSD veya HDD modeli
- NVMe PC SN740 NVMe WD 512GB
- Ekran kartı
- RTX 3050
- İşlemci
- i7-13650HX
VMI provider host adlı uygulama CPU'mun %50sine kadar kullanıyor bu bilgisayarım gereksiz yavaşlamasına ve ısınmasına sebep oluyor bu sorunu daha önce de yaşadım bu yüzden bilgisayarıma bir kere format attım. Sorun bir süreliğine çözülmesine rağmen 1 hafta kadar önce tekrar sıkıntı yaratmaya başladı. İnternette biraz olsa araştırdım çözüm yöntemlerinden bazılarını denedim mesela Windows hizmetlerini yeniden başlatmayı vs. fakat bir işe yaramadı, tekrar format atmak istemiyorum.
Sorunu çözdüm Alienware Command Center dan kaynaklanıyormuş. İster silin, ister silip tekrar yükleyin sorun çözülecektirVMI provider host adlı uygulama CPU'mun %50sine kadar kullanıyor bu bilgisayarım gereksiz yavaşlamasına ve ısınmasına sebep oluyor bu sorunu daha önce de yaşadım bu yüzden bilgisayarıma bir kere format attım. Sorun bir süreliğine çözülmesine rağmen 1 hafta kadar önce tekrar sıkıntı yaratmaya başladı. İnternette biraz olsa araştırdım çözüm yöntemlerinden bazılarını denedim mesela Windows hizmetlerini yeniden başlatmayı vs. fakat bir işe yaramadı, tekrar format atmak istemiyorum.