iksbaks Hectopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 622 Makaleler 3 Çözümler 3 31 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar merhaba VMmare'den Windows 10 sanal makine kurulumu yapacaktım. Ama beceremedim. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2020
Arkadaşlar merhaba VMmare'den Windows 10 sanal makine kurulumu yapacaktım. Ama beceremedim. Yardımcı olur musunuz?
doloreshaze Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 463 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi 31 Mayıs 2020 #2 Neresinde takıldınız ki ?
iksbaks Hectopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 622 Makaleler 3 Çözümler 3 31 Mayıs 2020 #3 doloreshaze dedi: Neresinde takıldınız ki ? Genişletmek için tıkla... İso dosyasını seçiyorum mavi bir ekran geliyor normal boot seçeneğini seçiyorum daha sonra siyah bi ekran geldikten sonra aynı yere atıyor
doloreshaze dedi: Neresinde takıldınız ki ? Genişletmek için tıkla... İso dosyasını seçiyorum mavi bir ekran geliyor normal boot seçeneğini seçiyorum daha sonra siyah bi ekran geldikten sonra aynı yere atıyor
doloreshaze Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 463 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi 31 Mayıs 2020 #4 iksbaks dedi: İso dosyasını seçiyorum mavi bir ekran geliyor normal boot seçeneğini seçiyorum daha sonra siyah bi ekran geldikten sonra aynı yere atıyor Genişletmek için tıkla... ISO dosyası .esd sıkıştırma yapılmış olabilir.
iksbaks dedi: İso dosyasını seçiyorum mavi bir ekran geliyor normal boot seçeneğini seçiyorum daha sonra siyah bi ekran geldikten sonra aynı yere atıyor Genişletmek için tıkla... ISO dosyası .esd sıkıştırma yapılmış olabilir.
iksbaks Hectopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 622 Makaleler 3 Çözümler 3 31 Mayıs 2020 #5 doloreshaze dedi: ISO dosyası .esd sıkıştırma yapılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Virtualbox üzerinden hallettim.
doloreshaze dedi: ISO dosyası .esd sıkıştırma yapılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Virtualbox üzerinden hallettim.