T TcbIsEvil Centipat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #1 Öncelikle merhaba. Kullandığım antivirüs tarama sonucunda böyle bir virüs çıkmış sorun oluşturur mu? Bilen varsa sevinirim. Dosya Ekleri 1709759507608.png 1,4 KB · Görüntüleme: 45
Öncelikle merhaba. Kullandığım antivirüs tarama sonucunda böyle bir virüs çıkmış sorun oluşturur mu? Bilen varsa sevinirim.
Deluxonik Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 692 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #2 TcbIsEvil dedi: Öncelikle merhaba. Kullandığım antivirüs tarama sonucunda böyle bir virüs çıkmış sorun oluşturur mu? Bilen varsa sevinirim. Eki Görüntüle 2134615 Genişletmek için tıkla... VMProtect ile korunmuş bir programı kastediyor. Yanlış pozitif olma ihtimali yüksek. Tarattığınız dosya nedir?
TcbIsEvil dedi: Öncelikle merhaba. Kullandığım antivirüs tarama sonucunda böyle bir virüs çıkmış sorun oluşturur mu? Bilen varsa sevinirim. Eki Görüntüle 2134615 Genişletmek için tıkla... VMProtect ile korunmuş bir programı kastediyor. Yanlış pozitif olma ihtimali yüksek. Tarattığınız dosya nedir?
T TcbIsEvil Centipat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #3 Deluxonik dedi: Vmprotect ile korunmuş bir programı kastediyor. Yanlış pozitif olma ihtimali yüksek. Tarattığınız dosya nedir? Genişletmek için tıkla... Benim öz kardeşim bilgisayardan 3. part hile yazılımı indirmiş ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Deluxonik dedi: Vmprotect ile korunmuş bir programı kastediyor. Yanlış pozitif olma ihtimali yüksek. Tarattığınız dosya nedir? Genişletmek için tıkla... Benim öz kardeşim bilgisayardan 3. part hile yazılımı indirmiş ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.