4 473562 Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 12 30 Ekim 2023 #1 VMware workstation 17'de macOS aşırı kasıyor. Nasıl çözerim? Denediğim yöntemler; Hyper-V'yi kapatmak. VMware Tools yüklemek. Detaylar: Maksimum RAM ve maksimum işlemci kullanımı verdim. 473562 dedi: VMware workstation 17'de macOS aşırı kasıyor. Nasıl çözerim? Denediğim yöntemler; Hyper-V'yi kapatmak. VMware Tools yüklemek. Detaylar: Maksimum RAM ve maksimum işlemci kullanımı verdim. Genişletmek için tıkla... @ALP_MAN Hocam galiba siz anlıyorsunuz macOS işlerinden falan, çözüm biliyormusunuz bu konu için? Son düzenleme: 31 Ekim 2023
VMware workstation 17'de macOS aşırı kasıyor. Nasıl çözerim? Denediğim yöntemler; Hyper-V'yi kapatmak. VMware Tools yüklemek. Detaylar: Maksimum RAM ve maksimum işlemci kullanımı verdim. 473562 dedi: VMware workstation 17'de macOS aşırı kasıyor. Nasıl çözerim? Denediğim yöntemler; Hyper-V'yi kapatmak. VMware Tools yüklemek. Detaylar: Maksimum RAM ve maksimum işlemci kullanımı verdim. Genişletmek için tıkla... @ALP_MAN Hocam galiba siz anlıyorsunuz macOS işlerinden falan, çözüm biliyormusunuz bu konu için?
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.887 Çözümler 81 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2023 #2 473562 dedi: @onderalpk11 Hocam galiba siz anlıyorsunuz macOS işlerinden falan, çözüm biliyor musunuz bu konu için? Genişletmek için tıkla... Hocam geçenlerde sanal makineye Monterey kurmaya çalıştım. Kurulum çok uzun sürüyor. Ve bazı cihazlar da stabil çalışmıyor. Bu yüzden tavsiye etmiyorum.
473562 dedi: @onderalpk11 Hocam galiba siz anlıyorsunuz macOS işlerinden falan, çözüm biliyor musunuz bu konu için? Genişletmek için tıkla... Hocam geçenlerde sanal makineye Monterey kurmaya çalıştım. Kurulum çok uzun sürüyor. Ve bazı cihazlar da stabil çalışmıyor. Bu yüzden tavsiye etmiyorum.