E erkan3458 Kilopat Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2019 #1 Apple kimliğime girince böyle bir hata alıyorum yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2019
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 5 Şubat 2019 #2 erkan3458 dedi: Apple kimliğime girince böyle bir hata alıyorum yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 366420 Genişletmek için tıkla... Sisteminizin tarih ve saat ayarı doğru mu ? Bir de şifrenizi değiştirip de yeniden dener misiniz ?
erkan3458 dedi: Apple kimliğime girince böyle bir hata alıyorum yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 366420 Genişletmek için tıkla... Sisteminizin tarih ve saat ayarı doğru mu ? Bir de şifrenizi değiştirip de yeniden dener misiniz ?
E erkan3458 Kilopat Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2019 #3 poyraz_42 dedi: Sisteminizin tarih ve saat ayarı doğru mu ? Bir de şifrenizi değiştirip de yeniden dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... Malesef dediklerinizi yaptım ama gene aynı hatayı alıyorum. Yeni Apple kimliği oluşturmak isteyincede bu hata geliyor, internet bağlantısı var ama. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2019
poyraz_42 dedi: Sisteminizin tarih ve saat ayarı doğru mu ? Bir de şifrenizi değiştirip de yeniden dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... Malesef dediklerinizi yaptım ama gene aynı hatayı alıyorum. Yeni Apple kimliği oluşturmak isteyincede bu hata geliyor, internet bağlantısı var ama.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.895 Makaleler 60 Çözümler 833 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2019 #4 Finder ile bu konuma gidin /Library/Preferences/SystemConfiguration/ Buradan NetworkInterfaces.plist ve preferences.plist dosyalarını silin. Son olarak kext aracı ile rebuild caches yapıp sistemi yeniden başlatın.
Finder ile bu konuma gidin /Library/Preferences/SystemConfiguration/ Buradan NetworkInterfaces.plist ve preferences.plist dosyalarını silin. Son olarak kext aracı ile rebuild caches yapıp sistemi yeniden başlatın.