YomyTerror Kilopat Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 246 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #1 RAM Gskill TridentZ 3800Mhz SSD veya HDD modeli 980pro Ekran kartı 3080 Anakart X570Crosshari VIII Hero WI-FI İşlemci 5900X Resimdeki hatayı alıyorum bu hatayı nasıl geçebilirim?
Ersan59 Decapat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 423 Çözümler 10 Yer Tekirdağ 5 Ekim 2022 #2 Bilgisayarınızı internete bağlayın. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2022
YomyTerror Kilopat Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 246 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #3 Ersan59 dedi: Bilgisayarınızı internete bağlayın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım internete bağlı sadece giriş yaparken bu hatayı alıyorum onun dışında Safari çalışıyor App Store çalışıyor.
Ersan59 dedi: Bilgisayarınızı internete bağlayın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım internete bağlı sadece giriş yaparken bu hatayı alıyorum onun dışında Safari çalışıyor App Store çalışıyor.
Ersan59 Decapat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 423 Çözümler 10 Yer Tekirdağ 5 Ekim 2022 #4 YomyTerror dedi: Bilgisayarım internete bağlı sadece giriş yaparken bu hatayı alıyorum onun dışında Safari çalışıyor App Store çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Kısıtlı bir ağda değilsiniz değil mi? İş yeri ağı, havaalanı vb. ağlarda bazı yerler engelli olabiliyor güvenlik duvarından. İnterneti bağlandığınız yerden değil de cep telefonunuzdan paylaşıp deneme şansınız var mıdır?
YomyTerror dedi: Bilgisayarım internete bağlı sadece giriş yaparken bu hatayı alıyorum onun dışında Safari çalışıyor App Store çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Kısıtlı bir ağda değilsiniz değil mi? İş yeri ağı, havaalanı vb. ağlarda bazı yerler engelli olabiliyor güvenlik duvarından. İnterneti bağlandığınız yerden değil de cep telefonunuzdan paylaşıp deneme şansınız var mıdır?
YomyTerror Kilopat Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 246 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #5 Ersan59 dedi: Kısıtlı bir ağda değilsiniz değil mi? İş yeri ağı, havaalanı vb. ağlarda bazı yerler engelli olabiliyor güvenlik duvarından. İnterneti bağlandığınız yerden değil de cep telefonunuzdan paylaşıp deneme şansınız var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ev interneti kullanıyorum maalesef cep telefonumdan paylaşarak deneme şansım yok. Şöyle bir yöntem buldum fakat Apple hesabı ile giriş yapılınca bir problem çıkarır mı bilmiyorum denemiş olan var mı? Son düzenleme: 5 Ekim 2022
Ersan59 dedi: Kısıtlı bir ağda değilsiniz değil mi? İş yeri ağı, havaalanı vb. ağlarda bazı yerler engelli olabiliyor güvenlik duvarından. İnterneti bağlandığınız yerden değil de cep telefonunuzdan paylaşıp deneme şansınız var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ev interneti kullanıyorum maalesef cep telefonumdan paylaşarak deneme şansım yok. Şöyle bir yöntem buldum fakat Apple hesabı ile giriş yapılınca bir problem çıkarır mı bilmiyorum denemiş olan var mı?