tacohub Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 991 Çözümler 8 Yer İzmir 6 Nisan 2019 #1 Sorunum tam olarak bu logo'da takılıp kalıyor 8 GB RAM ve 4 Çekirdek vermeme rağmen 5 dakika'dır tepki vermiyor. VMWare Version:15.0.0 Unlocker yüklü. 40 GB alan verdim SSD'den.
Sorunum tam olarak bu logo'da takılıp kalıyor 8 GB RAM ve 4 Çekirdek vermeme rağmen 5 dakika'dır tepki vermiyor. VMWare Version:15.0.0 Unlocker yüklü. 40 GB alan verdim SSD'den.
Çözüm tacohub 7 Nisan 2019 maestra dedi: BIOS'daki sanallaştırma ayarların aktif mi BIOS ayarlarının tamamını yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkürler ama sorunu çözüm. Sorun AMD işlemciler için olan ISO dosyasını yükledim ve sorun düzeldi yine de yardımın için sağ ol.
maestra dedi: BIOS'daki sanallaştırma ayarların aktif mi BIOS ayarlarının tamamını yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkürler ama sorunu çözüm. Sorun AMD işlemciler için olan ISO dosyasını yükledim ve sorun düzeldi yine de yardımın için sağ ol.
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 7 Nisan 2019 #2 BIOS'da ki sanallaştırma ayarların aktif mi BIOS ayarlarının tamamını yaptın mı ? Artı 0 Eksi
KS KS tacohub Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 991 Çözümler 8 Yer İzmir 7 Nisan 2019 #3 maestra dedi: BIOS'daki sanallaştırma ayarların aktif mi BIOS ayarlarının tamamını yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkürler ama sorunu çözüm. Sorun AMD işlemciler için olan ISO dosyasını yükledim ve sorun düzeldi yine de yardımın için sağ ol. Artı 0 Eksi Çözüm
maestra dedi: BIOS'daki sanallaştırma ayarların aktif mi BIOS ayarlarının tamamını yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkürler ama sorunu çözüm. Sorun AMD işlemciler için olan ISO dosyasını yükledim ve sorun düzeldi yine de yardımın için sağ ol.
X XLIRUS Decapat Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 13 15 Mayıs 2019 #4 tacohub dedi: Yardımın için teşekkürler ama sorunu çözüm. Sorun AMD işlemciler için olan ISO dosyasını yükledim ve sorun düzeldi yine de yardımın için sağ ol. Genişletmek için tıkla... @tacohub Merhaba AMD için ISO dosyasını atabilir misiniz? Aynı sorun bende de var. Artı 0 Eksi
tacohub dedi: Yardımın için teşekkürler ama sorunu çözüm. Sorun AMD işlemciler için olan ISO dosyasını yükledim ve sorun düzeldi yine de yardımın için sağ ol. Genişletmek için tıkla... @tacohub Merhaba AMD için ISO dosyasını atabilir misiniz? Aynı sorun bende de var.
AvalancheN Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 105 Yer Viyana, Avusturya Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Mart 2020 #5 tacohub dedi: Yardımın için teşekkürler ama sorunu çözüm. Sorun AMD işlemciler için olan ISO dosyasını yükledim ve sorun düzeldi yine de yardımın için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Hocam dosyayı atabilir misiniz. Artı 0 Eksi
tacohub dedi: Yardımın için teşekkürler ama sorunu çözüm. Sorun AMD işlemciler için olan ISO dosyasını yükledim ve sorun düzeldi yine de yardımın için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Hocam dosyayı atabilir misiniz.
BenAnil Centipat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Nisan 2020 #6 tacohub dedi: Yardımın için teşekkürler ama sorunu çözüm. Sorun AMD işlemciler için olan ISO dosyasını yükledim ve sorun düzeldi yine de yardımın için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Kankam iso’nun linkini atabilir misin? Artı 0 Eksi
tacohub dedi: Yardımın için teşekkürler ama sorunu çözüm. Sorun AMD işlemciler için olan ISO dosyasını yükledim ve sorun düzeldi yine de yardımın için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Kankam iso’nun linkini atabilir misin?
KS KS tacohub Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 991 Çözümler 8 Yer İzmir 15 Nisan 2020 #7 Arkadaşlar TransMac ile USB'ye yazdırdım ISO değildi fakat siteyi şu anda hatırlamıyorum bulmaya çalışacağım. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar TransMac ile USB'ye yazdırdım ISO değildi fakat siteyi şu anda hatırlamıyorum bulmaya çalışacağım.