Scream_00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.128 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #1 VMware ile Big Sur kurulumu yaptım. Ama VMware Tools seçeneği pasif. Bunu nasıl etkin hale getirip VMware Tools'u yükleyebilirim? VMware workstation 16 Big Sur 11.0.1 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2021
VMware ile Big Sur kurulumu yaptım. Ama VMware Tools seçeneği pasif. Bunu nasıl etkin hale getirip VMware Tools'u yükleyebilirim? VMware workstation 16 Big Sur 11.0.1
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #2 Scream_00 dedi: VMware ile Big Sur kurulumu yaptım. Ama VMware Tools seçeneği pasif. Bunu nasıl etkin hale getirip VMware Tools'u yükleyebilirim? VMware workstation 16 Big Sur 11.0.1 Genişletmek için tıkla... Harici olarak indirmeyi dene. Yiğit Gençer dedi: Harici olarak indirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... VMwareTools.iso dosyasını yani. Yiğit Gençer dedi: Harici olarak indirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... VMwareTools.iso dosyasını yani
Scream_00 dedi: VMware ile Big Sur kurulumu yaptım. Ama VMware Tools seçeneği pasif. Bunu nasıl etkin hale getirip VMware Tools'u yükleyebilirim? VMware workstation 16 Big Sur 11.0.1 Genişletmek için tıkla... Harici olarak indirmeyi dene. Yiğit Gençer dedi: Harici olarak indirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... VMwareTools.iso dosyasını yani. Yiğit Gençer dedi: Harici olarak indirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... VMwareTools.iso dosyasını yani
Scream_00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.128 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #3 Yiğit Gençer dedi: Harici olarak indirmeyi dene. VMwareTools.iso dosyasını yani. VMwareTools.iso dosyasını yani Genişletmek için tıkla... Mac'ten indirince yükleyebildim.
Yiğit Gençer dedi: Harici olarak indirmeyi dene. VMwareTools.iso dosyasını yani. VMwareTools.iso dosyasını yani Genişletmek için tıkla... Mac'ten indirince yükleyebildim.