L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.596 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 14 Ocak 2021 #1 Gördüğünüz gibi yukarıda başlık var. VMware Windows 10 kurarken Boot menu geliyor ve kurulum yapamıyorum ve Options ayarlarında Advanced yok. Neden? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2021
Gördüğünüz gibi yukarıda başlık var. VMware Windows 10 kurarken Boot menu geliyor ve kurulum yapamıyorum ve Options ayarlarında Advanced yok. Neden?
YardimEdici01 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Ocak 2021 #2 Windows kurulum için yeniden başlıcakta çek o USB'yı olur. Kendiminkeni de yaptım. Artı 0 Eksi
3 391039 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Ocak 2021 #3 luthermartin dedi: Gördüğünüz gibi yukarıda başlık var. VMware Windows 10 kurarken Boot menu geliyor ve kurulum yapamıyorum ve Options ayarlarında Advanced yok. Neden? Genişletmek için tıkla... Virtual Box kullanın. Artı 0 Eksi
luthermartin dedi: Gördüğünüz gibi yukarıda başlık var. VMware Windows 10 kurarken Boot menu geliyor ve kurulum yapamıyorum ve Options ayarlarında Advanced yok. Neden? Genişletmek için tıkla... Virtual Box kullanın.
YardimEdici01 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Ocak 2021 #4 Virtual box da güzel çalışmıyor. 391039 dedi: Virtual box kullanın. Genişletmek için tıkla... luthermartin dedi: Gördüğünüz gibi yukarıda başlık var. VMware Windows 10 kurarken Boot menu geliyor ve kurulum yapamıyorum ve options ayarlarında Advanced yok. Neden? Genişletmek için tıkla... Bir de neden sanal bilgisayar istiyorsunuz ki. Artı 0 Eksi
Virtual box da güzel çalışmıyor. 391039 dedi: Virtual box kullanın. Genişletmek için tıkla... luthermartin dedi: Gördüğünüz gibi yukarıda başlık var. VMware Windows 10 kurarken Boot menu geliyor ve kurulum yapamıyorum ve options ayarlarında Advanced yok. Neden? Genişletmek için tıkla... Bir de neden sanal bilgisayar istiyorsunuz ki.
KS KS L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.596 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 14 Ocak 2021 #5 YardimEdici01 dedi: Virtual box da güzel çalışmıyor. Bir de neden sanal bilgisayar istiyorsunuz ki. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz canım istiyor bir de Windows 7 kurmak istiyorum. Artı 0 Eksi
YardimEdici01 dedi: Virtual box da güzel çalışmıyor. Bir de neden sanal bilgisayar istiyorsunuz ki. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz canım istiyor bir de Windows 7 kurmak istiyorum.
YardimEdici01 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Ocak 2021 #6 luthermartin dedi: Hocam biraz canım istiyor bir de Windows 7 kurmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 7 kuracaksanız ISO'yu kurun kurdukdan sora BIOS'dan boot la ilgili her şeyi kapatın. luthermartin dedi: Hocam biraz canım istiyor bir de Windows 7 kurmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kurulum sonrası yeniden başlatıyor Boot'a atıyor değil mi. Artı 0 Eksi
luthermartin dedi: Hocam biraz canım istiyor bir de Windows 7 kurmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 7 kuracaksanız ISO'yu kurun kurdukdan sora BIOS'dan boot la ilgili her şeyi kapatın. luthermartin dedi: Hocam biraz canım istiyor bir de Windows 7 kurmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kurulum sonrası yeniden başlatıyor Boot'a atıyor değil mi.
KS KS L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.596 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 14 Ocak 2021 #7 Hocam ISO'yu indirdim ama bu sefer bu hatayı alıyorum. @YardimEdici01 Artı 0 Eksi