Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #1 VMWare'de Windows 7 kuruyorum. Fakat çok yavaş VirtualBox'da gayet hızlı çalışıyor. Bu yavaşlığı nasıl düzeltebilirim?
VMWare'de Windows 7 kuruyorum. Fakat çok yavaş VirtualBox'da gayet hızlı çalışıyor. Bu yavaşlığı nasıl düzeltebilirim?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Aralık 2021 #2 VMWare Tools'u işletim sistemine kurun. Artı 0 Eksi
KS KS Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #3 Cruslan dedi: VMWare Tools'u işletim sistemine kurun. Genişletmek için tıkla... Kurulu. Artı 0 Eksi
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Aralık 2021 #4 Parthians dedi: Kurulu. Genişletmek için tıkla... Işlemci ayarlarından en yüksek seviyede işlemci verin. Sanal makine ayarlarınızı atarsanız öneri verebilirim. Artı 0 Eksi
Parthians dedi: Kurulu. Genişletmek için tıkla... Işlemci ayarlarından en yüksek seviyede işlemci verin. Sanal makine ayarlarınızı atarsanız öneri verebilirim.
KS KS Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #5 Cruslan dedi: Işlemci ayarlarından en yüksek seviyede işlemci verin. Genişletmek için tıkla... 4 çekirdeğim var 2'sini veriyorum. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Işlemci ayarlarından en yüksek seviyede işlemci verin. Genişletmek için tıkla... 4 çekirdeğim var 2'sini veriyorum.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Aralık 2021 #6 Parthians dedi: 4 çekirdeğim var, ikisini veriyorum. Genişletmek için tıkla... Hepsini verin. CPU bölümündeki bütün tikleri işaretleyin. Artı 0 Eksi
Parthians dedi: 4 çekirdeğim var, ikisini veriyorum. Genişletmek için tıkla... Hepsini verin. CPU bölümündeki bütün tikleri işaretleyin.
KS KS Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #7 Cruslan dedi: Hepsini verin. CPU bölümündeki bütün tikleri işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Yanlız hepsini verirsem gerçek bilgisayar kasar hepsini veremem. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Hepsini verin. CPU bölümündeki bütün tikleri işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Yanlız hepsini verirsem gerçek bilgisayar kasar hepsini veremem.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Aralık 2021 #8 Parthians dedi: Yanlız hepsini verirsem gerçek bilgisayar kasar hepsini veremem. Genişletmek için tıkla... Sanal makine bu. Tüm hepsini vermek lazım. Artı 0 Eksi
Parthians dedi: Yanlız hepsini verirsem gerçek bilgisayar kasar hepsini veremem. Genişletmek için tıkla... Sanal makine bu. Tüm hepsini vermek lazım.
KS KS Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #9 Cruslan dedi: Sanal makine bu. Tüm hepsini vermek lazım. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi deniyorum. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Sanal makine bu. Tüm hepsini vermek lazım. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi deniyorum.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Aralık 2021 #10 Parthians dedi: Tamam, şimdi deniyorum. Genişletmek için tıkla... Sanal makine ayarlarınızı da atın. WMware Tools'u kurarken uyarı çıktı mı? Artı 0 Eksi
Parthians dedi: Tamam, şimdi deniyorum. Genişletmek için tıkla... Sanal makine ayarlarınızı da atın. WMware Tools'u kurarken uyarı çıktı mı?