Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #1 VMWare'de Windows 7 kuruyorum. Fakat çok yavaş VirtualBox'da gayet hızlı çalışıyor. Bu yavaşlığı nasıl düzeltebilirim?
VMWare'de Windows 7 kuruyorum. Fakat çok yavaş VirtualBox'da gayet hızlı çalışıyor. Bu yavaşlığı nasıl düzeltebilirim?
KS KS Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #11 Cruslan dedi: Sanal makine ayarlarınızı da atın. WMware Tools'u kurarken uyarı çıktı mı? Genişletmek için tıkla... Yoo normal kurdum. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Sanal makine ayarlarınızı da atın. WMware Tools'u kurarken uyarı çıktı mı? Genişletmek için tıkla... Yoo normal kurdum.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Aralık 2021 #12 @Parthians, sizden sistem özelliklerinizi ve sanal makine için yaptığınız ayarları istiyorum. Daha iyi tanılamak için. Artı 0 Eksi
@Parthians, sizden sistem özelliklerinizi ve sanal makine için yaptığınız ayarları istiyorum. Daha iyi tanılamak için.
2 29233 Kilopat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 66 2 Kasım 2023 #13 Cruslan dedi: Sanal makine bu. Tüm hepsini vermek lazım. Genişletmek için tıkla... En yüksek çekirdek en iyi performans demek değildir sanal makinelerde. Yanlış yönlendirme yapmayın. Platformların max. gereksinimlerini incelerseniz fazla kaynak vermek makinenin sağlıklı çalışmasına engel oluyor. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Sanal makine bu. Tüm hepsini vermek lazım. Genişletmek için tıkla... En yüksek çekirdek en iyi performans demek değildir sanal makinelerde. Yanlış yönlendirme yapmayın. Platformların max. gereksinimlerini incelerseniz fazla kaynak vermek makinenin sağlıklı çalışmasına engel oluyor.