sanalalem35 Hectopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Kusura bakmayın konuyu nereye açacağımı bilemedim. Yanlışsa silebilirsiniz. i5 işlemcili laptopuma vmware ile el capitan kurdum. Süper çalışıyor. Ben mac os'u media uygulamaları için kullanmak istiyordum. Örnek imovie programı için. Yükleme yapmak istediğimde ekran kartı sistem yetersizliği uyarısı veriyor yüklemiyor. Ekran kartı 128mb olarak görünüyor. Bunu yükseltmenin bir yolu var mı acaba? Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden cok cok tesekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Kusura bakmayın konuyu nereye açacağımı bilemedim. Yanlışsa silebilirsiniz. i5 işlemcili laptopuma vmware ile el capitan kurdum. Süper çalışıyor. Ben mac os'u media uygulamaları için kullanmak istiyordum. Örnek imovie programı için. Yükleme yapmak istediğimde ekran kartı sistem yetersizliği uyarısı veriyor yüklemiyor. Ekran kartı 128mb olarak görünüyor. Bunu yükseltmenin bir yolu var mı acaba? Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden cok cok tesekkürler.
Adnan Saraçoğlu Hectopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2016 #2 Vmware nin kendi toolsunu kurdunmu ?
mavipatik Hectopat Katılım 7 Haziran 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2016 #3 Aynı durum bende de mevcut. Recep Bey'in anlatımına göre kurduğumuzda ekran kartı 128mb olarak ayarlanıyor. iMovie gibi uygulamaları kullanamıyorum. Bu ekran kartı ram ayarını artırmanın yolu varmı Recep bey?
Aynı durum bende de mevcut. Recep Bey'in anlatımına göre kurduğumuzda ekran kartı 128mb olarak ayarlanıyor. iMovie gibi uygulamaları kullanamıyorum. Bu ekran kartı ram ayarını artırmanın yolu varmı Recep bey?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2016 #4 Sanal sistemde maksimum 128 MB kullanbilirsin. RAM için ise; https://kb.vmware.com/selfservice/m...nguage=en_US&cmd=displayKC&externalId=1004059
Sanal sistemde maksimum 128 MB kullanbilirsin. RAM için ise; https://kb.vmware.com/selfservice/m...nguage=en_US&cmd=displayKC&externalId=1004059