VMware FiveM kurulur mu?

Merhaba arkadaşlar. Başlıktaki gibi FiveM sunucusu VMware'ye kurulur mu? Arkadaşlarla oynamak için sunucu açacağız da.
Dostum tabii ki kurabilirsin ama açacağın sanal makina senin sistemini tüketecek uzaktan bağlantı yapmıyorsun ki. GitHub'a öğrenci kimliğini atanlara bedava yıllık azure veriliyor. Ben aldım. 8GB 16GB RAM seçip sunucunu çoşturabilirsin ama belli bir bakiye limitin var. GiitHub stundent benefits yazarak bakabilirsin.

Dostum tabii ki kurabilirsin ama açacağın sanal makina senin sistemini tüketecek uzaktan bağlantı yapmıyorsun ki. GitHub'a öğrenci kimliğini atanlara bedava yıllık azure veriliyor. Ben aldım. 8GB 16GB RAM seçip sunucunu çoşturabilirsin ama belli bir bakiye limitin var. GiitHub stundent benefits yazarak bakabilirsin.
Yıllık Azure ile neler yapılabiliyor hocam? Sanal makine midir?

Yıllık Azure ile neler yapılabiliyor hocam? Sanal makine midir?
Microsoft'un sanal makinası. Yurtdışında bir yerde uzaktan bir bilgisayara bağlanıyorsun açtığın sunucu senin sistemini değil o sistemi tüketiyor. İsteğine göre windows 10, 8.1 veya windows server işletim sistemlerini kurabiliyorsun. RAM işlemci depolama gibi özellikleri de seçebiliyorsun. Sıfırdan sana sanal makina veriyor. Ama suyunu kaçırıp her şeyi en yüksek olarak seçersen sıkıntı yaşarsın bakiyen hemen biter. 300 ya da 500 dolar bakiye veriyordu sanırım. 100 dolarda olabilir hatırlamıyorum. Ben baya önce almıştım.

Microsoft'un sanal makinası. Yurtdışında bir yerde uzaktan bir bilgisayara bağlanıyorsun açtığın sunucu senin sistemini değil o sistemi tüketiyor. İsteğine göre windows 10, 8.1 veya windows server işletim sistemlerini kurabiliyorsun. RAM işlemci depolama gibi özellikleri de seçebiliyorsun. Sıfırdan sana sanal makina veriyor. Ama suyunu kaçırıp her şeyi en yüksek olarak seçersen sıkıntı yaşarsın bakiyen hemen biter. 300 ya da 500 dolar bakiye veriyordu sanırım. 100 dolarda olabilir hatırlamıyorum. Ben baya önce almıştım.
Hali hazırda WM kullanıyorum Sanal makine için, değer mi bunu alıp evde kurmaya merak ettim açıkçası. Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için.

Microsoft'un sanal makinesı. Yurt dışında bir yerde uzaktan bir bilgisayara bağlanıyorsun açtığın sunucu senin sistemini değil o sistemi tüketiyor. İsteğine göre Windows 10, 8.1 veya Windows server işletim sistemlerini kurabiliyorsun. RAM işlemci depolama gibi özellikleri de seçebiliyorsun. Sıfırdan sana sanal makine veriyor. Ama suyunu kaçırıp her şeyi en yüksek olarak seçersen sıkıntı yaşarsın bakiyen hemen biter. 300 ya da 500 dolar bakiye veriyordu sanırım. 100 dolarda olabilir hatırlamıyorum. Ben bayağı önce almıştım.

Hocam denodo 8.0 kurdum uzak masaüstü bağlantısı kısmından bağlandım oraya kuracağız sorun olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı