Vmware Hangi Versiyon Linux Seçilmeli?

Mr Meraklı

Hectopat
Daha fazla  
Sabah Ubuntu ISO dosyası indirdim ve sanal makinede kurmayı denedim fakat saatler geçmesine rağmen tam kurulum yapılmadı ve canımı sıktı. Ben de bir saat önce Kali Linux ISO dosyası indirdim fakat kurulum sırasına gelince hangi versiyonu tercih etmeliyim bilmiyorum.
Bu hangisi olmalı? Lütfen gerekçesiyle açıklayınız.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Ubuntu'yu nasıl kuramadınız? Ben de geçenlerde merak ettiğimden sanal makineye kurdum. Çok uzun da sürmedi. Sorunuza gelecek olursak: Hangi işletim sistemini sanal makineye kurmak istediğini sormuş. Aşağıda da Linux, Windows vs. seçenekleri sunmuş. Linux'u seçince de hangi versiyonu kullanacağınızı seçin. Seçeneklerde kurmak istediğiniz sürüm varsa onu yoksa da Other diye seçmelisiniz.

Ubuntu'yu nasıl kuramadınız? Ben de geçenlerde merak ettiğimden sanal makineye kurdum. Çok uzun da sürmedi. Sorunuza gelecek olursak: Hangi işletim sistemini sanal makineye kurmak istediğini sormuş. Aşağıda da Linux, Windows vs. seçenekleri sunmuş. Linux'u seçince de hangi versiyonu kullanacağınızı seçin. Seçeneklerde kurmak istediğiniz sürüm varsa onu yoksa da Other diye seçmelisiniz.
Ubuntu seçiyorum (18.04) fakat kurmuyor yarıda takılı kalıyor ama önemli değil artık Kali Linux ve Linux Mint kullanmaktayım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı