Samet Arat Hectopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar VMware'da yaklaşık 10 tane sanal PC oluşturmak istiyorum Knight için nasıl bir işlemci önerirsiniz?
Arkadaşlar VMware'da yaklaşık 10 tane sanal PC oluşturmak istiyorum Knight için nasıl bir işlemci önerirsiniz?
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Şubat 2023 #2 Hocam Knight için neden sanal makinaya ihtiyaç duyuyorsunuz ? Ayrıca bütçe belirtmemişsiniz şimdi biz size ne önerelim ?
Hocam Knight için neden sanal makinaya ihtiyaç duyuyorsunuz ? Ayrıca bütçe belirtmemişsiniz şimdi biz size ne önerelim ?
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 25 Şubat 2023 #3 Samet Arat dedi: Arkadaşlar VMware'da yaklaşık 10 tane sanal PC oluşturmak istiyorum Knight için nasıl bir işlemci önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hangi slota oturucan 10 PC ile?
Samet Arat dedi: Arkadaşlar VMware'da yaklaşık 10 tane sanal PC oluşturmak istiyorum Knight için nasıl bir işlemci önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hangi slota oturucan 10 PC ile?
Samet Arat Hectopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #4 Siberci07 dedi: Hocam Knight için neden sanal makinaya ihtiyaç duyuyorsunuz ? Ayrıca bütçe belirtmemişsiniz şimdi biz size ne önerelim ? Genişletmek için tıkla... proxy için
Siberci07 dedi: Hocam Knight için neden sanal makinaya ihtiyaç duyuyorsunuz ? Ayrıca bütçe belirtmemişsiniz şimdi biz size ne önerelim ? Genişletmek için tıkla... proxy için