Çözüldü VMware ile 2 sanal makine aynı anda açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
R5 5600e geçtiğimden beri 2 sanal makineyi aynı anda açamıyorum işlemci siyah ekrana düşüyor. Ryzen 3 1200 de yapabiliyordum fakat bunda yapamıyorum. Sorun neden kaynaklı olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartı belleğiniz yetersiz geldiği için açılmıyor olabilir.

Ekran kartım 4 GB. Makinelere 512 512 veriyorum. İşlemci değişmeden önce de aynı ekran kartı vardı ama açabiliyordum.

Çözüm: Arkadaşlar 3D grafik hızlandırmayı kapatınca sorun düzeldi.
R5 5600e geçtiğimden beri 2 sanal makineyi aynı anda açamıyorum işlemci siyah ekrana düşüyor. Ryzen 3 1200 de yapabiliyordum fakat bunda yapamıyorum. Sorun neden kaynaklı olabilir?

Ekran kartım 4 GB. Makinelere 512 512 veriyorum. İşlemci değişmeden önce de aynı ekran kartı vardı ama açabiliyordum.

Çözüm: Arkadaşlar 3D grafik hızlandırmayı kapatınca sorun düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm
Knight online'ı açamıyorum. Directx uyarısı veriyor. bir türlü çözemedim bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Knight Online'ı açamıyorum. DirectX uyarısı veriyor. Bir türlü çözemedim bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

GPU passthrough wmvare üzerinde çok da sağlıklı çalışmıyor. GPU passthrough nasıl yapılır gibi bir arama yaparsanız daha iyi bir çözüm bulabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…