M Mehmet Öz Hectopat Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 1 5 Mart 2014 #1 Vmware ile Mac OS X Mavericks 10.9.1 kurmak isterken ekrana bu yazılar geliyor.. Continue bunu sectigimde efi network -cd gibi şeyler yazıp geri aynı ekrana dönüyor. boot manager boot maintenance manager Proceed to boot using default configuration. Genişletmek için tıkla... İçine girdim, seçeneklerin karıştırdım ama yapamadım. Bilgisi olup cevap veren olursa memmun olurum teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2014
Vmware ile Mac OS X Mavericks 10.9.1 kurmak isterken ekrana bu yazılar geliyor.. Continue bunu sectigimde efi network -cd gibi şeyler yazıp geri aynı ekrana dönüyor. boot manager boot maintenance manager Proceed to boot using default configuration. Genişletmek için tıkla... İçine girdim, seçeneklerin karıştırdım ama yapamadım. Bilgisi olup cevap veren olursa memmun olurum teşekkürler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Mart 2014 #2 VMware'e her Mac OS X sürümünü kuramazsınız. Bazı modifikasyonlar yapmanız gerek. Bunları bilmiyorsanız hazır yapılmış rehbere göre gideceksiniz: VMware ile Mac OS X Mavericks Kurulumu » Technopat
VMware'e her Mac OS X sürümünü kuramazsınız. Bazı modifikasyonlar yapmanız gerek. Bunları bilmiyorsanız hazır yapılmış rehbere göre gideceksiniz: VMware ile Mac OS X Mavericks Kurulumu » Technopat
enverates Hectopat Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 4 13 Mart 2014 #3 Vmware Mavericks kurdum ama sorun şu ki ses midilerinde acayip derecede hışırı var. Bunun için bildiğiniz herhangi bir çözüm var mı?
Vmware Mavericks kurdum ama sorun şu ki ses midilerinde acayip derecede hışırı var. Bunun için bildiğiniz herhangi bir çözüm var mı?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Mart 2014 #4 Alttaki çalışan işletim sistemi nedir ? MIDI denemedim ama normal müziklerde bende bir sorun olmadı.