VMware Intel G4560 High Sierra Kurulumunda Sorun

mmutrat

Decapat
Bilgisayarın özellikleri şunlar;
4 GB RAM
Intel Pentium G4560
AMD Radeon HD 6450

Ben daha önce de çok denedim bilgisayarıma sanal olarak macOS kurmayı ama hiçbir şekilde Apple logosunu geçemedim. Yani hep döngüye giriyordu. Sanal olarak kuramayınca Hackintosh kurmayı denedim yine kuramadım. Ne yapsam olmadı yani. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Sanal olmazsa Dual Boot kurmaya da razıyım ya da direkt sadece MacOS'de olabilir her türlü yardımınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
(Ayrıca şunu söylemek istiyorum bilgisayarım toplama değil Casper'ın adını bile bilmediğim bir modeli.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız işlemcide HD 610 ekran kartı var. Hackintosh için HD 6450 yerine HD 610 kullanmanız daha iyi. HD 6450 takılıyken, HD 610 kullanmak için BIOS ayarlamanız lazım. Bu videonun başında anlatılıyor. Baktınız olmuyor, HD 6450'yi çıkarırsınız. Zaten HD 610 daha iyi olsa gerek, 6450 baya zayıf.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…