haydabak Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #11 Arsenik dedi: @haydabak Ekran goruntusu atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... herhangi bir dosya indirmeye çalışıyorum olay bu. fix-broken yapmaya çalışıyorum gene aynı hata Dosya Ekleri resim_2021-02-13_031406.png 10,5 KB · Görüntüleme: 37
Arsenik dedi: @haydabak Ekran goruntusu atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... herhangi bir dosya indirmeye çalışıyorum olay bu. fix-broken yapmaya çalışıyorum gene aynı hata
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 13 Şubat 2021 #12 Anladim, @OzgunP sorunu cozer muhtemelen. Zaten terminal ekraniniza erisebiliyorsunuz dosyalarinizi yedekleyebilirsiniz.
Anladim, @OzgunP sorunu cozer muhtemelen. Zaten terminal ekraniniza erisebiliyorsunuz dosyalarinizi yedekleyebilirsiniz.
haydabak Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #13 haydabak dedi: herhangi bir dosya indirmeye çalışıyorum olay bu. fix-broken yapmaya çalışıyorum gene aynı hata Genişletmek için tıkla... update yapmaya çalıştım bu sefer bu şekilde bir hata aldım Dosya Ekleri 1613175437779.png 29,2 KB · Görüntüleme: 53
haydabak dedi: herhangi bir dosya indirmeye çalışıyorum olay bu. fix-broken yapmaya çalışıyorum gene aynı hata Genişletmek için tıkla... update yapmaya çalıştım bu sefer bu şekilde bir hata aldım
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 13 Şubat 2021 #14 @haydabak Hata almamissiniz.
haydabak Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #15 Arsenik dedi: @haydabak Hata almamissiniz. Genişletmek için tıkla... alpemix aracılığıyla bağlanma imkanınız var mı ? o zaman anlarsınız
Arsenik dedi: @haydabak Hata almamissiniz. Genişletmek için tıkla... alpemix aracılığıyla bağlanma imkanınız var mı ? o zaman anlarsınız
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 13 Şubat 2021 #16 Maalesef, zaten bunu cozecek kadar bilgim yok, etiketledigim kisiyi bekleyin. @deleted
haydabak Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #17 Arsenik dedi: Maalesef, zaten bunu cozecek kadar bilgim yok, etiketledigim kisiyi bekleyin. @deleted Genişletmek için tıkla... tamam çok teşekkürler
Arsenik dedi: Maalesef, zaten bunu cozecek kadar bilgim yok, etiketledigim kisiyi bekleyin. @deleted Genişletmek için tıkla... tamam çok teşekkürler
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 13 Şubat 2021 #18 Merhaba. Önce Bash:Panoya kopyala sudo apt install -f kurulmamış bağımlılıkları kurun. Sonrasında tekrar upgrade deneyin bakalım geride kalan paket var mı
Merhaba. Önce Bash:Panoya kopyala sudo apt install -f kurulmamış bağımlılıkları kurun. Sonrasında tekrar upgrade deneyin bakalım geride kalan paket var mı
haydabak Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #19 deleted dedi: Merhaba. Önce Bash:Panoya kopyala sudo apt install -f kurulmamış bağımlılıkları kurun. Sonrasında tekrar upgrade deneyin bakalım geride kalan paket var mı Genişletmek için tıkla... Merhaba. deleted daha öncede denedim komutu girdiğimde yine gcc cpp lib hatası alıyorum.
deleted dedi: Merhaba. Önce Bash:Panoya kopyala sudo apt install -f kurulmamış bağımlılıkları kurun. Sonrasında tekrar upgrade deneyin bakalım geride kalan paket var mı Genişletmek için tıkla... Merhaba. deleted daha öncede denedim komutu girdiğimde yine gcc cpp lib hatası alıyorum.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 13 Şubat 2021 #20 Çıktısını atabilir misiniz bu komuttan sonra?