VMware Kali Linux 2019.3 tty1 sorunu

Bu adımı sudo apt update yaptıktan sonra tekrar edebilir misiniz. Çıkan hatadaki Depends: bölümünden sonraki programları teker teker kurmayı deneyin. Son kalanlar sıkıntı çıkartan paketler, özellikle cpp paketi. Bunu internetten elle indirip dpkg ile kurabilirsiniz, ya da sisteminizi bir üst sürüme güncelleyebilirsiniz.

Dosyayı buradan indirip elle sudo dpkg -i dosyaadi.deb şeklinde kurabilirsiniz.

şimdi şöyle söyleyeyim linuxta çok çok iyi bir komut bilgim yok win işlletim sistemimden indirip linuxa atamıyorum sonuçta gcc olmadığı için sourcelist bölümüne
deb http://ftp.de.debian.org/debian sid main ekleyip tekraar update ettim baya bir packages güncelledi tekrardan apt installl -f komutunu girdım yine aynı hata ile karşılaştım alpemix veya tw üzerinden bağlanttı kurup yardımcı olma imkanınız var mı ttabi vaktiniz var ise

Maalesef uzak bağlantı çözümlerini kullanmıyorum şu an. Aslında sanal makinelerde sürükle bırak olayı var diye biliyorum ama yanlış da olabilir. Bundan sonrasında maalesef yardımcı olamıyorum.
çok teşekkürller yinede sadece terminal gözüktüğü için sürükle bırak olmuyor ftp veya o tarz bir yöntemle atayım dicem ee install yapamıyorum dosyalarımıda kurtaramıyorumm içinden kalakaldım öyle konu açık kalsın bakalım umarımm bir çözümünü bilen vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…