Çözüldü VMware Kali Linux masaüstü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Salih335

Decapat
Daha fazla  
Bu sorun için konu açılmış ancak hiçbirinde tam bir çözüm yok. Update yaptıktan sonra oluyor. VirtualBox'da da böyleydi.

Çözüm
Üstadım merhabalar, geç geri dönüş yaptığım için lütfen kusura bakmayın. Ben de Maltego üzerinden basit bir vaka çalışması yürüteceğim ancak şu anda tıkanmış durumdayım, sebebini hala tespit edebilmiş değilim. VMware Workstation 17 üzerinde 2024.3 sürümünü deniyorum ancak siyah ekrandan öteye geçebilmiş değilim. Diğer cihazda da aynı sanal makine aracını kullanıyorum ancak onda 2023.2 mevcut ve böyle bir sorun yok. Kendi adıma konuşmam gerekirse konunun sanal makineyle alakası olduğuna inanmıyorum. Deneme | Yanılma yönteminden başka bir metot göremiyorum ancak şuan başka işlerim var, bittiğinde odaklanacağım. Sizlere kolaylıklar ve iyi çalışmalar diliyorum...
Merhaba hocam, sorunu buradan hallettim. Sorun masaüstü ortamindaymiş.
Umarım sorununuz çözülür. Size yardımcı olmayı çok isterdim ancak sanal makineler hakkinda pek bir bilgim yok. Size de iyi çalışmalar, teşekkür ederim.
Hocam neden VirtualBox kullanmıyorsunuz daha rahat değil mi?
VirtualBox'da daha çok sorun ile karşılaştım. vmware yükleyek dedik bunda da sorun çıktı.

İki

VMware 16 ile dene.
İkinci kez son sürümde deneyeceğim olmazsa dediğinizi yapacagım hocam

VMware 16 ile dene.
Hocam merakımdan bir soru soracağım. Neden bu sitenin linkini attınız? vmware'nin sitesinde sürüm seçebilir miyim?

Son düzenleme:
@Salih335 kendi sitesinden V16 kaldırıldı diye hatırlıyorum. Kendi sitesinde olsa bile linki bulman bayagı bir vakit alacaktır. Hem altta kullanabilmen için key verilmiş.
Hocam bunun Linux destekli bir indirme seçeneği yok galiba. Linux kullanıyorum

@Marlboro Touch Hocam siz böyle bir sorun yaşamış mıydınız?

@Salih335 Linux'ta kullanabileceğin basit ama en performanslı sanal makine yazılımıdır, daha sonra QEMU geliyor Linux'ta.
Hocam çok teşekkür ederim. Şu an kurulum yapıyorum. Gnome Boxes büyük bir nimet.

Hocam Gnome box'da da aynı problem oldu. Lanet şey peşimi bırakmıyor.
Ekran görüntüsü 2024-12-08 19-48-50.png

Sadece güncelleme yaptıktan sonra oluyor. Güncelleme yapmasam çok sıkıntı olur mu sizce?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı