VMware macOS Catalina yazılım güncellemesi hata ekranı

arnulfo.kayceon

Hectopat
RAM
XPG D30 16 GB 3200mhz CL16
SSD veya HDD modeli
Sandisk 480GB SSD / Seageate 2TB HDD
Ekran kartı
MSI RTX 2060 Super Gaming 8GB
Anakart
ASUS TUF Gaming B450 Plus
İşlemci
Ryzen 7 2700X
Merhaba, VMware sanallaştırma üzerinden macOS Catalina kurdum. Sanal makinede Xcode ile ufak tefek öğrenme amaçlı kodlama yapacağım. Fakat Catalina'da ne Xcode'un güncel halini indirebildim, (Catalina ile uyumlu olan versiyonunu buldum, eğer daha günceline geçiş yapamayacaksam bunu kullanmaya başlayacağım.) Ne iclod hesabı girebildim (seri numarası değiştirip makinenin dosyasna gerekli kodu yazmama rağmen oluşmadı), ne de Catalina'yı son sürüm olan Ventura'ya güncelleme yapabildim. Ayrıca Ventura'nın sanal makine ISO dosyasını buldum onu kurmaya çalıştım fakat ventura sanal makine için uyumlu değil sanırım, ya da güvenlik açısından engellenmişte olabilir. Sorum şu ben Catalina'dan Ventura'ya da kadar gelen sürümler olan, Big Sur ve Monterey'e nasıl geçiş yapabilirim. ISO dosyalarını bulamadım çünkü, Catalina'dan da sadece Ventura'ya geçiş var Big Sur veya Monterey seçemiyoruz. ISO dosyaları elinde olan var mı, varsa ve geçiş yaparsam bu sorunlarım çözülecek mi? Onlarda da aynısı mı olacak, eğer öyle ise geçmeye değmez. Desteğinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı