VMware sanal makineye kurduğumuz macOS işletim sistemi ile yazılım geliştirebilir miyiz? Swift ile xcode kullanarak iOS uygulama yapılabilir mi? Bunun için 4MB RAM yeterli olur mu yapan arkadaşlar varsa yeşillendirirse sevinirim.
Nasıl yapılıyor bilmiyorum format atmayı yapıyorum ama dual boot hiç denemedim. Onu nasıl yapacağım? Disk biçimlendirmesini bölecek miyim? Şuan yüklü sistemin dışında E diskim var boş ona kurabilir miyim?
Nasıl yapılıyor bilmiyorum format atmayı yapıyorum ama dual boot hiç denemedim. Onu nasıl yapacağım? Disk biçimlendirmesini bölecek miyim? Şuan yüklü sistemin dışında E diskim var boş ona kurabilir miyim?
vediğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bilgisayarımı yeniden başlattım ios a girdim Boot ayarını UEFI olarak ayarladığımda şöyle bir hata aldım. Legacy moduna aldığımda sorun yaşanmadı.