Cihads Decapat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek SEO Danışmanı 13 Ocak 2023 #11 Anilberen Bozlagan dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Berkay Uysak dedi: Aynı problemi ben de yaşıyorum. Sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum fakat sorun beni baya uğraştırdı ve çözümü sonunda buldum. Başkaları aradığında bu konuyu görecektir. O yüzden yazmak istedim. Çözüm oldukça basit VT-d kapatmak yeterli oldu. vmware ayarlarında zaten kutucuk var işareti kapatınca çalışacaktır. Ekran görüntüsü ekliyorum. Processors sekmesi altında bulunan 3 kutucuğu boş bırakın. Özellikle en üsttekini boş bırakıp deneyin.
Anilberen Bozlagan dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Berkay Uysak dedi: Aynı problemi ben de yaşıyorum. Sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum fakat sorun beni baya uğraştırdı ve çözümü sonunda buldum. Başkaları aradığında bu konuyu görecektir. O yüzden yazmak istedim. Çözüm oldukça basit VT-d kapatmak yeterli oldu. vmware ayarlarında zaten kutucuk var işareti kapatınca çalışacaktır. Ekran görüntüsü ekliyorum. Processors sekmesi altında bulunan 3 kutucuğu boş bırakın. Özellikle en üsttekini boş bırakıp deneyin.