xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2018 #11 claus dedi: Zaten Windows işletim sisteminin yanına kuracağınız içim sorun olmayacaktır. Siz Recovery bölümüne dokunmayın yeterli. Genişletmek için tıkla... Bununla ilgili bir rehber var mı ?
claus dedi: Zaten Windows işletim sisteminin yanına kuracağınız içim sorun olmayacaktır. Siz Recovery bölümüne dokunmayın yeterli. Genişletmek için tıkla... Bununla ilgili bir rehber var mı ?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.700 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2018 #12 macOS Sierra 10.12.6 İmajı
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2018 #13 claus dedi: macOS Sierra 10.12.6 İmajı Genişletmek için tıkla... High Sierra kursam çok bir sıkıntı olur mu ? Xcode'un son sürümünü öğrenmek istiyorum da.
claus dedi: macOS Sierra 10.12.6 İmajı Genişletmek için tıkla... High Sierra kursam çok bir sıkıntı olur mu ? Xcode'un son sürümünü öğrenmek istiyorum da.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.700 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2018 #14 Kurabilirsin. Fakat harici ekran kartın varsa DSDT ile ilk önce bunu devre dışı bırakmalısın.
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2018 #15 claus dedi: Kurabilirsin. Fakat harici ekran kartın varsa DSDT ile ilk önce bunu devre dışı bırakmalısın. Genişletmek için tıkla... Harici ekran kartım yok ama Sony Vaio ultrabook var bend.e BIOS'a girebilmem için assist tuşuna basıyorum, karşıma resimdeki seçenekler çıkıyor. Ben macOS yükledikten sonra macOS'tan boot etmesi için medyadan başlat seçeceğine mi gireceğim ? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2018
claus dedi: Kurabilirsin. Fakat harici ekran kartın varsa DSDT ile ilk önce bunu devre dışı bırakmalısın. Genişletmek için tıkla... Harici ekran kartım yok ama Sony Vaio ultrabook var bend.e BIOS'a girebilmem için assist tuşuna basıyorum, karşıma resimdeki seçenekler çıkıyor. Ben macOS yükledikten sonra macOS'tan boot etmesi için medyadan başlat seçeceğine mi gireceğim ?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.700 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2018 #16 Gerek yok, macOS kurduktan sonra gerekli ayarları yapman yeterli. High Sierra kurulumunda bir sorun olursa yeni konu açmalısın.
Gerek yok, macOS kurduktan sonra gerekli ayarları yapman yeterli. High Sierra kurulumunda bir sorun olursa yeni konu açmalısın.
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2018 #17 claus dedi: Gerek yok, macOS kurduktan sonra gerekli ayarları yapman yeterli. High Sierra kurulumunda bir sorun olursa yeni konu açmalısın. Genişletmek için tıkla... Son olarak macOS yükledikten sonra Windows ile aralarında nasıl geçiş yapacağım ?
claus dedi: Gerek yok, macOS kurduktan sonra gerekli ayarları yapman yeterli. High Sierra kurulumunda bir sorun olursa yeni konu açmalısın. Genişletmek için tıkla... Son olarak macOS yükledikten sonra Windows ile aralarında nasıl geçiş yapacağım ?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.700 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2018 #18 [Çözüm] macOS USB Olmadan Boot etme
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 6 Nisan 2018 #19 Recovery sizin için neden bu kadar önemli ? Ben önemli olmasını sağlayacak bir şey göremiyorum.
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2018 #20 maestra dedi: Recovery sizin için neden bu kadar önemli ? Ben önemli olmasını sağlayacak bir şey göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim bilgisayarın orjinalliğini bozmak istemiyorum. Birde kolay oluyor, hiç uğraşmadan format atıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2018
maestra dedi: Recovery sizin için neden bu kadar önemli ? Ben önemli olmasını sağlayacak bir şey göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim bilgisayarın orjinalliğini bozmak istemiyorum. Birde kolay oluyor, hiç uğraşmadan format atıyorum.