VMware nasıl indirilir?

F4T1H

Kilopat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM
Meslek
elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D)
Bunun Sosyal'deki modlarla bir ilgisi yok, tamamen VMware'i satın alıp iyice sıvayan Broadcom'un saçmalığıdır, bunun farkında olarak bu metni yazıyorum.

Ben burada hesap açıyorum hesabı açtıktan sonra tekrar giriş yerine atıyor?
Username olarak belki de 5 bin kişi ile aynı adı kullanıyorum, niye e-posta yerine illaki adımı soruyorsun? Şifre girince tabii hata alırsın...

Daha önce açtığım hesapla da giremiyorum çünkü aynı ada sahip , bir de eski hesabımdan VMware indirmeye çalışırken 100 ayrı sayfadan sözleşme imzalar gibi apayrı şeyler yaptırıyordu?
Kardeşim, niye ana sitedeki gibi direkt indirmeye izin vermiyorsun? Lisans alanlara yapsa neyse

Birisi, VMware'i indirmek için tam olarak ne yapmam gerektiğini açıklayabilir mi?

Normalde forumdaki yazılımlara direkt tıkla indir mantığında, siteden aldığımız güvenli linkleri koymaya çalışıyoruz. 17.6.2 sürümünde sorun olduğunu araştırınca fark ettim. Daha düzgün indirme linki koyamıyorlar. Kapatıp gitsinler bence.

Başka kaynaktan indirmek isterseniz link bakalım.

Belki sürüm yükselince düzelir bir şekilde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Format atmıştım, gitti program. Ama yedeklerde eski sürümün installer dosyasını buldum.

Broadcom'a saygılar
Neyse, hiç yoktan iyidir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…