Çözüldü VMware nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

quness

Hectopat
Daha fazla  
VMware kurmak istiyorum ama nedir ne değildir bir bilgim yok. İçinde virüs var mıdır ayrıca donanımla alakalı bir şey ister mi? Bir de çalışması için normal bilgisayarın çalışması mı lazım yoksa 7/24 çalışabiliyor mu?

Çözüm
Sanal makine hizmeti o. Bilgisayarınız üzerinden neredeyse tüm işletim sistemlerini sanal olarak çalışırabilirsiniz. Tabii sanallaştırma açık olması gerekiyor diye biliyorum.
Sanal makine hizmeti o. Bilgisayarınız üzerinden neredeyse tüm işletim sistemlerini sanal olarak çalışırabilirsiniz. Tabii sanallaştırma açık olması gerekiyor diye biliyorum.

Çözüm
Donanım ile alakalı fazla raminiz ve iyi bir işelmci lazımdır. Normal bilgisayarının açık kalması lazımdır.
Sen yüklemedikçe de virüs olmaz.

Bilgisayarin icinde tamamen kapali ozel bir oda dusun kendi bilgisayarindan bagimsiz yeni bir bilgisayar olusturuyorsun tabi sanal olarak. Bu makine tamamen bagimsiz hareket ettigi icin istedigin her turlu farkli isi kendi bilgisayarini etkilemeden burada yapabilirsin. Ama kendi bilgisayarinin kaynaklarini paylasacagi icin iyi bir sistemin yoksa yavas kalabilir.

VMware bir sanal makine yazılımıdır. Sanal makine içine istediğiniz işletim sistemini kurup test edebilirsiniz. Mesela biz bu örnekte Windows içine macOS kuruyoruz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı