HotFear27 Kilopat Katılım 10 Kasım 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2015 #1 montezuma dedi: Kullandığın Vmware güncel değilse güncellemeyi dene. Ayrıca şu konuya bir göz at: X550JX Virtual Machine Mac OS X Yosemite Kurulum Rehberi Genişletmek için tıkla... Kardeşim çok süpersin , Bu hatayı sayende çözdüm fakat yeni bir hata ile karşılaştım Osx Yosemite'nin Kurulum Ekranında ; Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2017
montezuma dedi: Kullandığın Vmware güncel değilse güncellemeyi dene. Ayrıca şu konuya bir göz at: X550JX Virtual Machine Mac OS X Yosemite Kurulum Rehberi Genişletmek için tıkla... Kardeşim çok süpersin , Bu hatayı sayende çözdüm fakat yeni bir hata ile karşılaştım Osx Yosemite'nin Kurulum Ekranında ;
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2015 #2 Vmware'de daha açmış olduğun sanal sürücü dosyaları varsa bunları sil ve tekrar dene.
HotFear27 Kilopat Katılım 10 Kasım 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2015 #3 montezuma dedi: Vmware'de daha açmış olduğun sanal sürücü dosyaları varsa bunları sil ve tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Belgelerim Klasöründe 2-3 tane dosya vardi Virtual Manchines Klasoru icerisinde onlari silip denedim fakat yine ayni. Yardım Edecek Yok mu ?
montezuma dedi: Vmware'de daha açmış olduğun sanal sürücü dosyaları varsa bunları sil ve tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Belgelerim Klasöründe 2-3 tane dosya vardi Virtual Manchines Klasoru icerisinde onlari silip denedim fakat yine ayni. Yardım Edecek Yok mu ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 28 Mart 2017 #4 Beyefendi rehberdeki gibi disk oluşturdunuz mu kurulum yapmak için? Oluşturduysanız bu diski biçimlendirmeniz gerek disk izlencesi ile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Beyefendi rehberdeki gibi disk oluşturdunuz mu kurulum yapmak için? Oluşturduysanız bu diski biçimlendirmeniz gerek disk izlencesi ile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et