HotFear27 Kilopat Katılım 10 Kasım 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2015 #1 Merhaba Arkadaşlar. VmWare 12 Kurdum ve Internetten OSx Yosemite'nin .iso dosyasını indirdim. NOT: Unlocker'i Kurdum. İlk Başta Virtualization hatası aldım sonra bios ayarlarını yaptım bu kez de ; Aşşağıdaki Resimde ki hata ile karşılaştım. NOT: Bilgisayar: Intel I5 ve Ekran Kartı: AMD. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2017
Merhaba Arkadaşlar. VmWare 12 Kurdum ve Internetten OSx Yosemite'nin .iso dosyasını indirdim. NOT: Unlocker'i Kurdum. İlk Başta Virtualization hatası aldım sonra bios ayarlarını yaptım bu kez de ; Aşşağıdaki Resimde ki hata ile karşılaştım. NOT: Bilgisayar: Intel I5 ve Ekran Kartı: AMD.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2015 #2 Kullandığın Vmware güncel değilse güncellemeyi dene. Ayrıca şu konuya bir göz at: X550JX Virtual Machine Mac OS X Yosemite Kurulum Rehberi VMX dosyanızın başına bu komutu ekleyiniz: Kod:Panoya kopyala smc.version = "0" Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2017
Kullandığın Vmware güncel değilse güncellemeyi dene. Ayrıca şu konuya bir göz at: X550JX Virtual Machine Mac OS X Yosemite Kurulum Rehberi VMX dosyanızın başına bu komutu ekleyiniz: Kod:Panoya kopyala smc.version = "0"