B Blacktail92 Hectopat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, VMware ile OSX El Capitan kurulumu videosundaki yönergelere harfiyen uymama rağmen boot esnasında elma logosu göründükten birkaç sn sonra şöyle bir hata ekranı geliyor: Aşağıda sistemime ait bazı veriler var. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum Son düzenleme: 15 Aralık 2015
Merhaba arkadaşlar, VMware ile OSX El Capitan kurulumu videosundaki yönergelere harfiyen uymama rağmen boot esnasında elma logosu göründükten birkaç sn sonra şöyle bir hata ekranı geliyor: Aşağıda sistemime ait bazı veriler var. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 15 Aralık 2015 #2 Atom işlemciler kısıtlı olduğundan sorun yaşıyorsunuz. O işlemci Windows'u zor çalıştırıyordur diye düşünüyorum.
Atom işlemciler kısıtlı olduğundan sorun yaşıyorsunuz. O işlemci Windows'u zor çalıştırıyordur diye düşünüyorum.
xLeorn Hectopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 10 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2016 #3 Recep Baltaş dedi: Atom işlemciler kısıtlı olduğundan sorun yaşıyorsunuz. O işlemci Windows'u zor çalıştırıyordur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı Sorun bendede var Recep Baltaş Lütfen bunu acıklarmısın ? . teşekkürler
Recep Baltaş dedi: Atom işlemciler kısıtlı olduğundan sorun yaşıyorsunuz. O işlemci Windows'u zor çalıştırıyordur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı Sorun bendede var Recep Baltaş Lütfen bunu acıklarmısın ? . teşekkürler
onurbase132 Hectopat Katılım 17 Mart 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2017 #4 aynı hatayı intel g3258 ile alıyorum
Osasuna Hectopat Katılım 19 Mart 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2017 #5 Nedenini bilmediğim bir şekilde aynı hatayı bende alıyorum bi yardımcı olsalar çok iyi olacak.