WanteD Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 13 18 Temmuz 2013 #1 Programı yönetici olarak çalıştırıyorum kurulum ekranı gözüküp hemen geri kapanıyor. Uyumluluk modunda denedim sonuç yine aynı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Programı yönetici olarak çalıştırıyorum kurulum ekranı gözüküp hemen geri kapanıyor. Uyumluluk modunda denedim sonuç yine aynı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 18 Temmuz 2013 #2 Ekran siyah oluyor. UAC kapa.
WanteD Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 13 18 Temmuz 2013 #3 Recep Baltaş dedi: Ekran siyah oluyor. UAC kapa. Genişletmek için tıkla... UAC nin ney olduğu bilmiyorum orada yönetici izni istiyor. UAC yi buldum ve tekrar denedim sonuç aynı; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Recep Baltaş dedi: Ekran siyah oluyor. UAC kapa. Genişletmek için tıkla... UAC nin ney olduğu bilmiyorum orada yönetici izni istiyor. UAC yi buldum ve tekrar denedim sonuç aynı; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 18 Temmuz 2013 #4 EXtract edip yükleyiciyi elle çalıştır.
WanteD Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 13 18 Temmuz 2013 #5 Recep Baltaş dedi: EXtract edip yükleyiciyi elle çalıştır. Genişletmek için tıkla... Daha önceden yapmadığım için bilmiyorum nasıl yapıldığını anlatan bir kaynak var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2013
Recep Baltaş dedi: EXtract edip yükleyiciyi elle çalıştır. Genişletmek için tıkla... Daha önceden yapmadığım için bilmiyorum nasıl yapıldığını anlatan bir kaynak var mı ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 18 Temmuz 2013 #6 Sağ tıklayınca Extract seçeneği çıkıyor sandım ama yokmuş. Nereden indirdin bunu tam sürümü ne. Çünkü 6 diye bir sürüm göremedim ben.
Sağ tıklayınca Extract seçeneği çıkıyor sandım ama yokmuş. Nereden indirdin bunu tam sürümü ne. Çünkü 6 diye bir sürüm göremedim ben.
WanteD Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 13 18 Temmuz 2013 #7 Recep Baltaş dedi: Sağ tıklayınca Extract seçeneği çıkıyor sandım ama yokmuş. Nereden indirdin bunu tam sürümü ne. Çünkü 6 diye bir sürüm göremedim ben. Genişletmek için tıkla... https://vcloudservice.vmware.com/Downloads/vmware-vmrc-win32-x86.exe
Recep Baltaş dedi: Sağ tıklayınca Extract seçeneği çıkıyor sandım ama yokmuş. Nereden indirdin bunu tam sürümü ne. Çünkü 6 diye bir sürüm göremedim ben. Genişletmek için tıkla... https://vcloudservice.vmware.com/Downloads/vmware-vmrc-win32-x86.exe
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 20 Temmuz 2013 #8 Denemek için indirdim ve sorunsuz çalıştı. Windows Installer hizmetinin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Anti-Virüs varsa kapatın.
Denemek için indirdim ve sorunsuz çalıştı. Windows Installer hizmetinin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Anti-Virüs varsa kapatın.
WanteD Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 13 20 Temmuz 2013 #9 Burak Alkan dedi: Denemek için indirdim ve sorunsuz çalıştı. Windows Installer hizmetinin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Anti-Virüs varsa kapatın. Genişletmek için tıkla... Windows Installer hizmetini nasıl kontrol edebilirim. Antivirüsde izin verili ve yinede kapatıp yüklemeyi aynı şekilde açtım.
Burak Alkan dedi: Denemek için indirdim ve sorunsuz çalıştı. Windows Installer hizmetinin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Anti-Virüs varsa kapatın. Genişletmek için tıkla... Windows Installer hizmetini nasıl kontrol edebilirim. Antivirüsde izin verili ve yinede kapatıp yüklemeyi aynı şekilde açtım.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 20 Temmuz 2013 #10 Fix problems with programs that can't be installed or uninstalled