Weede Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 6 GB 16 GB RAM DDR4 3200MHZ AMD R5 3500X 480 GB SSD 1TB HDD Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #1 Açmaya çalıştığımda böyle bir ekran aldım. İnternetteki çözümlerin hepsini yaptım fakat düzelmedi. Nedir çözümü bilen var mı?
Açmaya çalıştığımda böyle bir ekran aldım. İnternetteki çözümlerin hepsini yaptım fakat düzelmedi. Nedir çözümü bilen var mı?
1 1024byte Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 315 Çözümler 4 7 Haziran 2021 #2 VirtualBox'ta Android X86 kurmaya çalıştığımda bende de aynı şey oluyordu. Ekran kartı ayarını değiştirdiğimde sistemi boot edebiliyordum. Sanal makinenin ekran kartı ayarlarını değiştirmeyi deneyin. 3D hızlandırmayı kapatın. Artı 0 Eksi
VirtualBox'ta Android X86 kurmaya çalıştığımda bende de aynı şey oluyordu. Ekran kartı ayarını değiştirdiğimde sistemi boot edebiliyordum. Sanal makinenin ekran kartı ayarlarını değiştirmeyi deneyin. 3D hızlandırmayı kapatın.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 7 Haziran 2021 #3 Sistemi nomodeset değişkeni ile başlat. Çekirdek önyükleme seçenekleri - Ubuntu Türkiye Wiki Masaüstüne ulaşırsan open-vm-tools paketini kurarsın. Bu paket, VMware araçlarının açık kaynak varyantlarını içerir. Artı 0 Eksi
Sistemi nomodeset değişkeni ile başlat. Çekirdek önyükleme seçenekleri - Ubuntu Türkiye Wiki Masaüstüne ulaşırsan open-vm-tools paketini kurarsın. Bu paket, VMware araçlarının açık kaynak varyantlarını içerir.