3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 27 Ekim 2022 #1 Sanal makineye Linux Mint kurup Minecraft gibi düşük grafikli oyunlar oynamak istiyorum. Hangi ayarları yapmalıyım? Kaç GB VRAM, RAM vs. vermeliyim?
Sanal makineye Linux Mint kurup Minecraft gibi düşük grafikli oyunlar oynamak istiyorum. Hangi ayarları yapmalıyım? Kaç GB VRAM, RAM vs. vermeliyim?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 27 Ekim 2022 #2 Linux Mint'de oyun mu test edeceksiniz? Eğer hayırsa gerek yok bence sanal makineye kendin oynayabilirsin.
Linux Mint'de oyun mu test edeceksiniz? Eğer hayırsa gerek yok bence sanal makineye kendin oynayabilirsin.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 27 Ekim 2022 #3 Linux Kaymak dedi: Linux Mint'de oyun mu test edeceksiniz? Eğer hayırsa gerek yok bence sanal makineye kendin oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben linux kurmaya açıkçası korkuyorum. Bu yüzden sanal makine üzerinden normal bir şekilde linux kullanacağım. Minecraft gibi düşük sistemli oyunlar oynayacağım.
Linux Kaymak dedi: Linux Mint'de oyun mu test edeceksiniz? Eğer hayırsa gerek yok bence sanal makineye kendin oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben linux kurmaya açıkçası korkuyorum. Bu yüzden sanal makine üzerinden normal bir şekilde linux kullanacağım. Minecraft gibi düşük sistemli oyunlar oynayacağım.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.422 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2022 #4 Oynanır. VMware GPU çeviricisi gayet yetenekli.