B berat5377 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2015 #1 Aynı videodaki gibi işlemleri yaptım ama böyle bir hata aldım. Neden acaba ?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2015 #2 Video daki herşeyi yapmamışsın.Videoyu dikkatli seyredip uygulasan hatanın çözümü verilmiş. 4:10 sonrasını izle.
Video daki herşeyi yapmamışsın.Videoyu dikkatli seyredip uygulasan hatanın çözümü verilmiş. 4:10 sonrasını izle.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 15 Aralık 2015 #3 VMX dosyanızın başına bu komutu ekleyiniz: Kod:Panoya kopyala smc.version = "0"
X xsileah Hectopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2017 #4 Bu sorunla ben Kali Linux kurarken karşılaşıyorum. Bahsettiğiniz video hangi linktedir ya da çözüm nedir tam olarak acaba? Bu arada ben Windows üzerinde VMware ile kurmaya çalışıyorum...
Bu sorunla ben Kali Linux kurarken karşılaşıyorum. Bahsettiğiniz video hangi linktedir ya da çözüm nedir tam olarak acaba? Bu arada ben Windows üzerinde VMware ile kurmaya çalışıyorum...
Z zehra korkmaz Centipat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 2 21 Nisan 2020 #5 montezuma dedi: Video daki herşeyi yapmamışsın.Videoyu dikkatli seyredip uygulasan hatanın çözümü verilmiş. 4:10 sonrasını izle. Genişletmek için tıkla... aynı sorunu bende yaşıyorum video nerde acab berat5377 dedi: Aynı videodaki gibi işlemleri yaptım ama böyle bir hata aldım. Neden acaba ? Eki Görüntüle 124045 Genişletmek için tıkla... aynı sorun bende de yaşanıyor acil yardımcı olur musunuz bahsedilen kodu nereye yazmam gerekiyor
montezuma dedi: Video daki herşeyi yapmamışsın.Videoyu dikkatli seyredip uygulasan hatanın çözümü verilmiş. 4:10 sonrasını izle. Genişletmek için tıkla... aynı sorunu bende yaşıyorum video nerde acab berat5377 dedi: Aynı videodaki gibi işlemleri yaptım ama böyle bir hata aldım. Neden acaba ? Eki Görüntüle 124045 Genişletmek için tıkla... aynı sorun bende de yaşanıyor acil yardımcı olur musunuz bahsedilen kodu nereye yazmam gerekiyor