2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 11 Ağustos 2021 #11 Ağ üzerinden yayılan zararlılar var, sanal makine olmasına karşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ağ üzerinden yayılan zararlılar var, sanal makine olmasına karşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #12 296822 dedi: Ağ üzerinden yayılan zararlılar var, sanal makine olmasına karşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yani pek girebileceğini düşünmüyorum bazıları mining yaptığını söylemiş ben kendi PC'mde olmaması için sanal PC'ye kuracağım.
296822 dedi: Ağ üzerinden yayılan zararlılar var, sanal makine olmasına karşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yani pek girebileceğini düşünmüyorum bazıları mining yaptığını söylemiş ben kendi PC'mde olmaması için sanal PC'ye kuracağım.
asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #13 Captain Rex dedi: Yani pek girebileceğini düşünmüyorum bazıları mining yaptığını söylemiş ben kendi PC'mde olmaması için sanal PC'ye kuracağım. Genişletmek için tıkla... + Network bağlantısı kapalı olmalı. + Dosya paylaşımı kapalı olmalıdır. + İşiniz bittikten sonra bütün vm dosyalarını silin.
Captain Rex dedi: Yani pek girebileceğini düşünmüyorum bazıları mining yaptığını söylemiş ben kendi PC'mde olmaması için sanal PC'ye kuracağım. Genişletmek için tıkla... + Network bağlantısı kapalı olmalı. + Dosya paylaşımı kapalı olmalıdır. + İşiniz bittikten sonra bütün vm dosyalarını silin.