quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.106 Çözümler 62 18 Ağustos 2021 #1 VMware'de virüs test etmek istiyorum ama ağ izolasyonunu falan nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?
VMware'de virüs test etmek istiyorum ama ağ izolasyonunu falan nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 18 Ağustos 2021 #2 Ağ bağlantısını kes.
asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #3 Dosya paylaşımını kapat. Network bağlantısını kes. Pano vb. paylaşımlarını kapat.
sutnax Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 809 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #4 quarest dedi: VMware'de virüs test etmek istiyorum ama ağ izolasyonunu falan nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... VM --> Settings --> Options --> Shared Folders --> Disabled.
quarest dedi: VMware'de virüs test etmek istiyorum ama ağ izolasyonunu falan nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... VM --> Settings --> Options --> Shared Folders --> Disabled.