lekrok Kilopat Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 3 2 Kasım 2022 #1 Bu aşamada takılı kalıyor. Sebebini bilen var mı acaba?
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 2 Kasım 2022 #2 Sanırım AMD işlemci kullanıyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video sayesinde kurabilmiştim.
Sanırım AMD işlemci kullanıyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video sayesinde kurabilmiştim.
lekrok Kilopat Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 3 2 Kasım 2022 #3 rydn dedi: Sanırım AMD işlemci kullanıyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video sayesinde kurabilmiştim. Genişletmek için tıkla... Hay Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim benim için çok elzem birşeydi. Artık çalışıyor.
rydn dedi: Sanırım AMD işlemci kullanıyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video sayesinde kurabilmiştim. Genişletmek için tıkla... Hay Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim benim için çok elzem birşeydi. Artık çalışıyor.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 2 Kasım 2022 #4 lekrok dedi: Hay Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim benim için çok elzem bir şeydi. Artık çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi akşamlar.
lekrok dedi: Hay Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim benim için çok elzem bir şeydi. Artık çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi akşamlar.