Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 18 Şubat 2024 #1 Maalesef ekran görüntüsü alamadım hiçbir şekilde. Ama üstüne tıklamaya çalıştığımda işe yaramıyor. Çözümü var mı? Bu arada eklemeyi unutmuşum Windows 7 Ultimate kullanıyorum sanal makinada.
Maalesef ekran görüntüsü alamadım hiçbir şekilde. Ama üstüne tıklamaya çalıştığımda işe yaramıyor. Çözümü var mı? Bu arada eklemeyi unutmuşum Windows 7 Ultimate kullanıyorum sanal makinada.
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 18 Şubat 2024 #2 Tools aracının iso'su var. Onu sanal makineye entegre et.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 18 Şubat 2024 #3 Erpol dedi: Tools aracının iso'su var. Onu sanal makineye entegre et. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl entegre edicem. İnternet yok makinada.
Erpol dedi: Tools aracının iso'su var. Onu sanal makineye entegre et. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl entegre edicem. İnternet yok makinada.
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 18 Şubat 2024 #4 Paşalıı dedi: Hocam nasıl entegre edicem. İnternet yok makinada. Genişletmek için tıkla... İnternet olmadan tools aracı zaten kurulamaz,önce pc'nizi nete bağlayın.
Paşalıı dedi: Hocam nasıl entegre edicem. İnternet yok makinada. Genişletmek için tıkla... İnternet olmadan tools aracı zaten kurulamaz,önce pc'nizi nete bağlayın.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 19 Şubat 2024 #5 Erpol dedi: İnternet olmadan tools aracı zaten kurulamaz,önce pc'nizi nete bağlayın. Genişletmek için tıkla... Nasıl bağlıyacam bilmiyorum hocam. İnterneteki bütün videolarda eski sürüm vmware var.
Erpol dedi: İnternet olmadan tools aracı zaten kurulamaz,önce pc'nizi nete bağlayın. Genişletmek için tıkla... Nasıl bağlıyacam bilmiyorum hocam. İnterneteki bütün videolarda eski sürüm vmware var.
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 19 Şubat 2024 #6 Vmware kurduğunuz bilgisayarda internetten bahsediyorum. Vmware paylaşımla interneti alır. Sonra vm sekmesi install tools dediğinizde kurulur.
Vmware kurduğunuz bilgisayarda internetten bahsediyorum. Vmware paylaşımla interneti alır. Sonra vm sekmesi install tools dediğinizde kurulur.