Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #1 Arch Linux da VMware kurdum. Oyun oynama amacıyla da Windows 10 kurdum sanal makineye. Çünkü grafik kartı protonun kullandığı bazı şeyleri ve volkanın yeni sürümlerini desteklemiyor. Soru basit, internete bağlı değil sanal makine.
Arch Linux da VMware kurdum. Oyun oynama amacıyla da Windows 10 kurdum sanal makineye. Çünkü grafik kartı protonun kullandığı bazı şeyleri ve volkanın yeni sürümlerini desteklemiyor. Soru basit, internete bağlı değil sanal makine.
Vonist Picopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #2 Merhaba yardımcı olması açısından video linki bırakıyorum. video 1 Video 2
Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #3 Vonist dedi: Merhaba yardımcı olması açısından video linki bırakıyorum. video 1 Video 2 Genişletmek için tıkla... Evde değilim sonra izleyeceğim. Sağolun
Vonist dedi: Merhaba yardımcı olması açısından video linki bırakıyorum. video 1 Video 2 Genişletmek için tıkla... Evde değilim sonra izleyeceğim. Sağolun
Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.123 Makaleler 3 Çözümler 4 25 Nisan 2025 #4 Vonist dedi: Merhaba yardımcı olması açısından video linki bırakıyorum. video 1 Video 2 Genişletmek için tıkla... 2. Video sorunuma çözüm oldu. Teşekkürler.
Vonist dedi: Merhaba yardımcı olması açısından video linki bırakıyorum. video 1 Video 2 Genişletmek için tıkla... 2. Video sorunuma çözüm oldu. Teşekkürler.