VMware Workstation kalktı mı?

land27

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, VMware resmi sitesinden VMware Workstation 17 Pro indirme kısmı yok. Hatta 17 Pro'ya ait bir şeyde yok başka bir yere yönlendiriyor, kaldırıldımı acaba son durum nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, VMware resmi sitesinden VMware Workstation 17 Pro indirme kısmı yok. Hatta 17 Pro'ya ait bir şeyde yok başka bir yere yönlendiriyor, kaldırıldımı acaba son durum nedir?
Sanal makine olarak Hyper-V kullanmanızı öneririm. Diğerlerine göre çok daha akıcı geliyor bana. Hem Windows'un kendi içinde.
VMWare 17 indirmeyi bende beceremedim onun yerine dış kaynaklardan 16'ı indiriyorum.

Sanal makine olarak Hyper-V kullanmanızı öneririm. Diğerlerine göre çok daha akıcı geliyor bana. Hem Windows'un kendi içinde.
VMWare 17 indirmeyi bende beceremedim onun yerine dış kaynaklardan 16'ı indiriyorum.
Hyper-v grafik belleği çok düşük malesef hatta hiç yok gibi

VMware 17 indirmeyi bende beceremedim onun yerine dış kaynaklardan 16'ı indiriyorum.

Nasıl indiryorsunuz acaba? Ben de indiremedim guncel VMware'i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…