Ü Ümit Rahim Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 190 23 Mayıs 2020 #1 İşlemci: Intel® Core™2 Quad Q6600 Aldığım hata bu. VMware kurup sanal makineya Linux kurmak istiyorum ama hata veriyor. Sebebi nedir?
İşlemci: Intel® Core™2 Quad Q6600 Aldığım hata bu. VMware kurup sanal makineya Linux kurmak istiyorum ama hata veriyor. Sebebi nedir?
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #2 Sanallaştırma açık mı?
Ü Ümit Rahim Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 190 23 Mayıs 2020 #3 Firehorse MK II dedi: Sanallaştırma açık mı? Genişletmek için tıkla... Intel® Sanallaştırma Teknolojisi Evet özelliği var ama suan açıkmı kapalımı bilmiyorum nereden yapacağımı
Firehorse MK II dedi: Sanallaştırma açık mı? Genişletmek için tıkla... Intel® Sanallaştırma Teknolojisi Evet özelliği var ama suan açıkmı kapalımı bilmiyorum nereden yapacağımı
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 23 Mayıs 2020 #4 VirtualBox kullanabilirsin.
Ü Ümit Rahim Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 190 23 Mayıs 2020 #5 Kerem00 dedi: VirtualBox kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... bir farkı yoksa olur yani çok değişiklik varmı ya bide o hatayı verirken gordugun gibi ginore aldırmamak var ona tıklasam olurmuki Ümit Rahim dedi: bir farkı yoksa olur yani çok değişiklik varmı ya bide o hatayı verirken gordugun gibi ginore aldırmamak var ona tıklasam olurmuki Genişletmek için tıkla... *ignore Hadi beyler bileniniz yokmu ya lütfen. Son düzenleme: 23 Mayıs 2020
Kerem00 dedi: VirtualBox kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... bir farkı yoksa olur yani çok değişiklik varmı ya bide o hatayı verirken gordugun gibi ginore aldırmamak var ona tıklasam olurmuki Ümit Rahim dedi: bir farkı yoksa olur yani çok değişiklik varmı ya bide o hatayı verirken gordugun gibi ginore aldırmamak var ona tıklasam olurmuki Genişletmek için tıkla... *ignore Hadi beyler bileniniz yokmu ya lütfen.