K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.180 9 Ağustos 2021 #11 Nocomment00 dedi: Aldığınız FPS değeri vme verdiğiniz ekran kartı belleğiyle alakalı sanırım, bot kuracaksanız bu FPS değerinin pek de önemli olduğunu sanmıyorum. 2. sorunuzun cevabı sanırım kullanmak istediğiniz yazılımla alakalıdır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 3-6 maç arası attıktan sonra your session ha expired please log in again to continue 01:19 LoL de bu çıkıp kapanıor istemcim botla kasarken sebebi nedir biliyor musunuz?
Nocomment00 dedi: Aldığınız FPS değeri vme verdiğiniz ekran kartı belleğiyle alakalı sanırım, bot kuracaksanız bu FPS değerinin pek de önemli olduğunu sanmıyorum. 2. sorunuzun cevabı sanırım kullanmak istediğiniz yazılımla alakalıdır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 3-6 maç arası attıktan sonra your session ha expired please log in again to continue 01:19 LoL de bu çıkıp kapanıor istemcim botla kasarken sebebi nedir biliyor musunuz?
Nocomment00 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #12 Kastanbolu dedi: 3-6 maç arası attıktan sonra your session ha expired please log in again to continue 01:19 LoL de bu çıkıp kapanıor istemcim botla kasarken sebebi nedir biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kullandığınız program ile alakalı , kullandığınız programın destek hattına sormalısınız bu konuyu .
Kastanbolu dedi: 3-6 maç arası attıktan sonra your session ha expired please log in again to continue 01:19 LoL de bu çıkıp kapanıor istemcim botla kasarken sebebi nedir biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kullandığınız program ile alakalı , kullandığınız programın destek hattına sormalısınız bu konuyu .
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.180 9 Ağustos 2021 #13 Nocomment00 dedi: Dediğim gibi kullandığınız program ile alakalı, kullandığınız programın destek hattına sormalısınız bu konuyu. Genişletmek için tıkla... Evet yokladım ama bir şey diyen yok, sizde hesap satışıyla ilgileniyor musunuz?
Nocomment00 dedi: Dediğim gibi kullandığınız program ile alakalı, kullandığınız programın destek hattına sormalısınız bu konuyu. Genişletmek için tıkla... Evet yokladım ama bir şey diyen yok, sizde hesap satışıyla ilgileniyor musunuz?
Nocomment00 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #14 Kastanbolu dedi: Evet yokladım ama bir şey diyen yok, sizde hesap satışıyla ilgileniyor musunuz? Genişletmek için tıkla... ben direk üreticiyim dostum
Kastanbolu dedi: Evet yokladım ama bir şey diyen yok, sizde hesap satışıyla ilgileniyor musunuz? Genişletmek için tıkla... ben direk üreticiyim dostum
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.180 28 Ağustos 2021 #15 Nocomment00 dedi: ben direk üreticiyim dostum Genişletmek için tıkla... Hangi bot ile kazıyorsunuz.
4 462229 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.634 Çözümler 9 28 Ağustos 2021 #16 Sanal makineda yani VMware'da oyun oynayan var mı pes ya da FIFA.
Nocomment00 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #17 Kastanbolu dedi: Hangi bot ile kazıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Satışta olan bir bot değil , kusura bakmayın .
Kastanbolu dedi: Hangi bot ile kazıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Satışta olan bir bot değil , kusura bakmayın .
4 462229 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.634 Çözümler 9 3 Eylül 2021 #18 Sanal makinede verdiğim alanı ana bilgisayarıma alan kaplamamsı için ne yapmam gerekiyor.
Nocomment00 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #19 462229 dedi: Sanal makinede verdiğim alanı ana bilgisayarıma alan kaplamamsı için ne yapmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Mesela 50 GB yer verdiniz sunucuya 10 GB kullandınız, bilgisayarınızın hafızasından 10 GB eksilir 50 GB eksilmez. Alan kaplamaması gibi bir durum söz konusu değil.
462229 dedi: Sanal makinede verdiğim alanı ana bilgisayarıma alan kaplamamsı için ne yapmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Mesela 50 GB yer verdiniz sunucuya 10 GB kullandınız, bilgisayarınızın hafızasından 10 GB eksilir 50 GB eksilmez. Alan kaplamaması gibi bir durum söz konusu değil.
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.180 4 Eylül 2021 #20 Nocomment00 dedi: Dediğim gibi kullandığınız program ile alakalı , kullandığınız programın destek hattına sormalısınız bu konuyu . Genişletmek için tıkla... Windows 11'de işe yaramıyor ilk dediğiniz olay hocam 10'da yararken başka ne yapabilirim?
Nocomment00 dedi: Dediğim gibi kullandığınız program ile alakalı , kullandığınız programın destek hattına sormalısınız bu konuyu . Genişletmek için tıkla... Windows 11'de işe yaramıyor ilk dediğiniz olay hocam 10'da yararken başka ne yapabilirim?