Çözüm R R raven04 13 Mart 2020 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Smt kapatma yazarsanız çıkar karşınıza. BIOS'a vs girmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Smt kapattım hocam ama maalesef olmadı. Arkadaşlar sorunu BIOS'da işlemcinizin olduğu bölümden svm özelliğini aktif hale getirerek çözdüm.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Smt kapatma yazarsanız çıkar karşınıza. BIOS'a vs girmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Smt kapattım hocam ama maalesef olmadı. Arkadaşlar sorunu BIOS'da işlemcinizin olduğu bölümden svm özelliğini aktif hale getirerek çözdüm.
S Senatör34 Kilopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2020 #2 Oluşturduğun sanal makine klasörüne girip orada vmx dosyası vardır. O dosyayı notepad ile açıp aşağıdaki kodları ekleyebilir misin? Hypervisor. CPUID. V0 = “false” Mce. Enable = “true” Artı 0 Eksi
Oluşturduğun sanal makine klasörüne girip orada vmx dosyası vardır. O dosyayı notepad ile açıp aşağıdaki kodları ekleyebilir misin? Hypervisor. CPUID. V0 = “false” Mce. Enable = “true”
KS KS R raven04 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 157 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Mart 2020 #3 Senatör34 dedi: Oluşturduğun sanal makine klasörüne girip orada vmx dosyası vardır. O dosyayı notepad ile açıp aşağıdaki kodları ekleyebilir misin? Hypervisor. CPUID. V0 = “false” Mce. Enable = “true” Genişletmek için tıkla... Olmadı başkan. Artı 0 Eksi
Senatör34 dedi: Oluşturduğun sanal makine klasörüne girip orada vmx dosyası vardır. O dosyayı notepad ile açıp aşağıdaki kodları ekleyebilir misin? Hypervisor. CPUID. V0 = “false” Mce. Enable = “true” Genişletmek için tıkla... Olmadı başkan.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 10 Mart 2020 #4 Orijinal sürüm mü bu? Smt kapatıp bir daha dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS R raven04 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 157 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Mart 2020 #5 .yaextansions dedi: Orijinal sürüm mü bu? Smt kapatıp bir daha dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Aynen orijinalde smt derken pek anlamıyorumda bu programın yapısından. Artı 0 Eksi
.yaextansions dedi: Orijinal sürüm mü bu? Smt kapatıp bir daha dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Aynen orijinalde smt derken pek anlamıyorumda bu programın yapısından.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 10 Mart 2020 #6 Orijinalse direkt destek açın. Onlar size nasıl olduğunu anlatır. Ryzen işlemci mi kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS R raven04 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 157 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Mart 2020 #7 .yaextansions dedi: Orijinalse direkt destek açın. Onlar size nasıl olduğunu anlatır. Ryzen işlemci mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet Ryzen. Artı 0 Eksi
.yaextansions dedi: Orijinalse direkt destek açın. Onlar size nasıl olduğunu anlatır. Ryzen işlemci mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet Ryzen.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 11 Mart 2020 #8 Smt kapatma yazarsanız çıkar karşınıza. BIOS'a vs girmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS R raven04 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 157 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Mart 2020 #9 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Smt kapatma yazarsanız çıkar karşınıza. BIOS'a vs girmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Smt kapattım hocam ama maalesef olmadı. Arkadaşlar sorunu BIOS'da işlemcinizin olduğu bölümden svm özelliğini aktif hale getirerek çözdüm. Artı 0 Eksi Çözüm
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Smt kapatma yazarsanız çıkar karşınıza. BIOS'a vs girmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Smt kapattım hocam ama maalesef olmadı. Arkadaşlar sorunu BIOS'da işlemcinizin olduğu bölümden svm özelliğini aktif hale getirerek çözdüm.
ErhanErbir Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #10 Ek olarak NVIDIA Denetim Masası'ndan kare hızı ayarı yaptıysanız da aynı hatayı alırsınız. Çözüm kısmına ekleyin lütfen... Artı 0 Eksi
Ek olarak NVIDIA Denetim Masası'ndan kare hızı ayarı yaptıysanız da aynı hatayı alırsınız. Çözüm kısmına ekleyin lütfen...