ejderkali Centipat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #1 VMware üzerinden Kaliyi çalıştırdığım zaman şu hatayı alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri hata.png 158,4 KB · Görüntüleme: 46
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.240 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #2 ejderkali dedi: VMware üzerinden kaliyi çalıştırdığım zaman şu hatayı alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sanal makineyi bulamamış hocam ISO dosyasını kontrol edin. Artı 0 Eksi
ejderkali dedi: VMware üzerinden kaliyi çalıştırdığım zaman şu hatayı alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sanal makineyi bulamamış hocam ISO dosyasını kontrol edin.
KS KS ejderkali Centipat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #3 Ulubatlı Souness dedi: Sanal makineyi bulamamış hocam ISO dosyasını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... ISO dosyası silinmiş gibi mi? Hocam ISO dosyasını masaüstüne taşıyınca düzeldi. Artı 0 Eksi
Ulubatlı Souness dedi: Sanal makineyi bulamamış hocam ISO dosyasını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... ISO dosyası silinmiş gibi mi? Hocam ISO dosyasını masaüstüne taşıyınca düzeldi.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.240 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #4 ejderkali dedi: ISO dosyası silinmiş gibi mi? Hocam ISO dosyasını masaüstüne taşıyınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını oradayken algılayamamış hocam. Artı 0 Eksi
ejderkali dedi: ISO dosyası silinmiş gibi mi? Hocam ISO dosyasını masaüstüne taşıyınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını oradayken algılayamamış hocam.