U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 17 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, Phoenix OS denedim kurmak için, olmadı. Prime OS denedim, olmadı. Android X86 denedim, olmadı. Sürprizbozan: Prime OS görselleri Buraya geliyorum primeos seçince, Bu hatayı veriyor. Sürprizbozan: Android Görselleri yine buradan seçiyorum Android'i. Sonra, Bu hatayı alıyorum. neden olabilir arkadaşlar? Biliyorsanız söylerseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2021
Arkadaşlar, Phoenix OS denedim kurmak için, olmadı. Prime OS denedim, olmadı. Android X86 denedim, olmadı. Sürprizbozan: Prime OS görselleri Buraya geliyorum primeos seçince, Bu hatayı veriyor. Sürprizbozan: Android Görselleri yine buradan seçiyorum Android'i. Sonra, Bu hatayı alıyorum. neden olabilir arkadaşlar? Biliyorsanız söylerseniz sevinirim.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 17 Nisan 2021 #2 UçanİneğeVuranFil dedi: Arkadaşlar, Phoenix OS denedim kurmak için, olmadı. Prime OS denedim, olmadı. Android X86 denedim, olmadı. Sürprizbozan: Prime OS görselleri Eki Görüntüle 979195 Buraya geliyorum primeos seçince, Eki Görüntüle 979197 Bu hatayı veriyor. Sürprizbozan: Android Görselleri yine buradan seçiyorum Android'i. Eki Görüntüle 979198 Sonra, Eki Görüntüle 979199 Bu hatayı alıyorum. neden olabilir arkadaşlar? Biliyorsanız söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu hata bende de vardı ya konuyu takibe alacağım.
UçanİneğeVuranFil dedi: Arkadaşlar, Phoenix OS denedim kurmak için, olmadı. Prime OS denedim, olmadı. Android X86 denedim, olmadı. Sürprizbozan: Prime OS görselleri Eki Görüntüle 979195 Buraya geliyorum primeos seçince, Eki Görüntüle 979197 Bu hatayı veriyor. Sürprizbozan: Android Görselleri yine buradan seçiyorum Android'i. Eki Görüntüle 979198 Sonra, Eki Görüntüle 979199 Bu hatayı alıyorum. neden olabilir arkadaşlar? Biliyorsanız söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu hata bende de vardı ya konuyu takibe alacağım.
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.551 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #3 Diski exfat4 olarak biçimlendirmelisin.
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 21 Nisan 2021 #4 mertpivvo dedi: Diski exfat4 olarak biçimlendirmelisin. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyorum zaten.
mertpivvo dedi: Diski exfat4 olarak biçimlendirmelisin. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyorum zaten.