4 450760 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 42 14 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar virüs test etmek istiyorum. Windows XP sürümde hangi ayarları yapmam lazım? (VMware) Yardımlarınız için teşekkürler. Test edeceğim virüs bonzi buddy.
Arkadaşlar virüs test etmek istiyorum. Windows XP sürümde hangi ayarları yapmam lazım? (VMware) Yardımlarınız için teşekkürler. Test edeceğim virüs bonzi buddy.
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #2 Dosya paylaşımını kapatın. İnternet bağlantısını kesin. Pano vs. paylaşımlarını kapatın. Alıntı: VMware virüs testi ayarları nasıl olmalı? Son düzenleme: 14 Ocak 2023
Dosya paylaşımını kapatın. İnternet bağlantısını kesin. Pano vs. paylaşımlarını kapatın. Alıntı: VMware virüs testi ayarları nasıl olmalı?
4 450760 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 42 14 Ocak 2023 #3 Titanl1o dedi: Dosya paylaşımını kapatın. İnternet bağlantısını kesin. Pano vs. paylaşımlarını kapatın. Genişletmek için tıkla... Kapatma yerlerini gösterirseniz sevinirim. Titanl1o dedi: Dosya paylaşımını kapatın. İnternet bağlantısını kesin. Pano vs. paylaşımlarını kapatın. Genişletmek için tıkla... İnterneti kapattıktan sonra virüsü nasıl test edeceğim.
Titanl1o dedi: Dosya paylaşımını kapatın. İnternet bağlantısını kesin. Pano vs. paylaşımlarını kapatın. Genişletmek için tıkla... Kapatma yerlerini gösterirseniz sevinirim. Titanl1o dedi: Dosya paylaşımını kapatın. İnternet bağlantısını kesin. Pano vs. paylaşımlarını kapatın. Genişletmek için tıkla... İnterneti kapattıktan sonra virüsü nasıl test edeceğim.
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #4 450760 dedi: İnterneti kapattıktan sonra virüsü nasıl test edeceğim. Genişletmek için tıkla... Virüsü indirdikten sonra interneti kapatın. 450760 dedi: Kapatma yerlerini gösterirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Dosya paylaşımını kapatma: VM --> Settings --> Options --> Shared Folders --> Disabled. Diğerlerini bulamadım bulursam eklerim. Başkalarına da sormanızı tavsiye ediyorum. Sorumluluk almıyorum.
450760 dedi: İnterneti kapattıktan sonra virüsü nasıl test edeceğim. Genişletmek için tıkla... Virüsü indirdikten sonra interneti kapatın. 450760 dedi: Kapatma yerlerini gösterirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Dosya paylaşımını kapatma: VM --> Settings --> Options --> Shared Folders --> Disabled. Diğerlerini bulamadım bulursam eklerim. Başkalarına da sormanızı tavsiye ediyorum. Sorumluluk almıyorum.