Gamer7 Kilopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 318 Makaleler 1 Yer Üsküdar / İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar bu monitörü aldım içinden hdmı dan hdmı a kablo çıkmadı çıkması lazım mıydı?
P Poseidon_ROG Ziyaretçi 30 Kasım 2014 #2 Sitesinden kutu içeriğine baka bilirsin. Ve ya youtube"dan unboxing videolarına bak.
Gamer7 Kilopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 318 Makaleler 1 Yer Üsküdar / İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2014 #3 Sağol sitesinden baktım yokmuş youtube dan bakmıştım ama 1-2 tanesinden çıktı kafam karışıtı o yüzden sorayım dedim.Peki samsung smart tv ile gelen hdmi kablosunu kullabilir miyim yoksa yeni bir kablo mu lazım?
Sağol sitesinden baktım yokmuş youtube dan bakmıştım ama 1-2 tanesinden çıktı kafam karışıtı o yüzden sorayım dedim.Peki samsung smart tv ile gelen hdmi kablosunu kullabilir miyim yoksa yeni bir kablo mu lazım?
Kadir Berk Yeniyurt Kilopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 654 Makaleler 1 Yer Ödemiş/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2014 #4 Kullanılabilir. Sorun çıkacağını zannetmiyorum.